Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Νέες στάσεις εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και απεργία στις 15/10

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Οκτώβριος 2020, 15:45

Πεντάωρες στάσεις εργασίας για την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ώρα 13.30 έως 18.30 τοπική και τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και ώρα 07.30 έως 12.30 τοπική.


Το Δ.Σ. της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου. Επιπλέον, ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου ότι έχουν προκηρυχθεί 5ωρες στάσεις εργασίας για την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ώρα 13.30 έως 18.30 τοπική και τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και ώρα 07.30 έως 12.30 τοπική.

“Τα αιτήματά μας, για τα οποία λαμβάνουν χώρα οι ως άνω κινητοποιήσεις αφορούν στο σχέδιο νόμου ‘Σύσταση, λειτουργία και αρμοδιότητες Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας και ρύθμιση ζητημάτων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας’, μέσω του οποίου θίγονται θεσμικού χαρακτήρα δικαιώματα των μελών μας και ειδικότερα οι προτεινόμενες διατάξεις που αφορούν σε θεσμικά και μισθολογικά ζητήματα (κατάρτιση Σχεδίου Επιδόσεων και σύνδεσή του με το επίδομα και την αποζημίωση Eurocontrol, ασφάλεια πτυχίου, κ.λπ.), καθώς και τη μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών μας κατά τον μήνα Σεπτέμβριο”, αναφέρει η ΕΕΕΚΕ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top