Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Με εκπροσώπηση της Ελλάδας το νέο ΔΣ που ανέδειξε η ECTAA στην Αθήνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Οκτώβριος 2020, 09:30

Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο Pawel Niewiadomski (Πολωνία), ενώ ο αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Μάριος Καμμένος, αναδείχθηκε ταμίας.


Νέο ΔΣ ανέδειξε η Ένωση Τουριστικών Γραφείων και Tour Operators της Ευρώπης, ECTAA (European Travel Agents & Tour Operators Association), στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 121ου Semi Annual Meeting της (7-9  Οκτωβρίου 2020) στην ελληνική πρωτεύουσα.Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση της ECTAA μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, η οποία πραγματοποιήθηκε τόσο με φυσική παρουσία των μελών της όσο και μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο Pawel Niewiadomski (Πολωνία), ενώ ο αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Μάριος Καμμένος, αναδείχθηκε ταμίας.

Το νέο διετές Διοικητικό Συμβούλιο είναι:

  • Πρόεδρος: Pawel Niewiadomski (PL)
  • Αντιπρόεδρος: Eva Blasco (ES)
  • Ταμίας: Μάριος Καμμένος (GR)
  • Μέλη: Boris Zgomba (HR), Lars Thykier (DK), Heli Mäki-Fränti (FI), Frank Oostdam (NL)Κατά τη διάρκεια του Semi Annual Meeting, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την Αθήνα ως τουριστικό προορισμό λαμβάνοντας μέρος σε περιηγήσεις σε αξιοθέατα της πόλης, οι οποίες οργανώθηκαν ειδικά για αυτούς.

Το Συνέδριο της ECTAA οργανώθηκε από τον ΗΑΤΤΑ, με την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top