Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ενίσχυση του ΕΟΤ για τους επαγγελματίες σε virtual εκθέσεις

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Οκτώβριος 2020, 12:30

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού καλύπτει το κόστος συμμετοχής στις εκθέσεις IBTM Βαρκελώνης, ILTM Καννών 2020 και WTM 2020 2020.


Ο ΕΟΤ, βάσει του ετήσιου προγράμματος συμμετοχής του στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού για το 2020, θα είναι παρών με τους συνεκθέτες του στις διαδικτυακές εκδοχές των διεθνών τουριστικών έκθεσων IBTM Βαρκελώνης, ILTM Καννών και WTM 2020.

Η δαπάνες ενοικίου ημερολογίων συναντήσεων του ΕΟΤ και των συνεκθετών του θα βαρύνει τα κονδύλια ενοικίου των εκθέσεων αυτών, του Προγράμματος Συμμετοχής σε Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις έτους 2020, με ΚΑΕ 9491.15 και CPV 79950000-8 “Υπηρεσίες Διοργάνωσης Εκθέσεων και Συνεδρίων” του ΠΔΕ του ΕΟΤ έτους 2020.

Στην απόφαση αναφέρεται ακόμη ρητά ότι “το γεγονός, ότι λόγω των έκτακτων δυσμενών συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, ο ΕΟΤ δίδει ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικτυακές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, συνακόλουθα θεωρεί απαραίτητη και σκόπιμη τη συμμετοχή στις ως άνω virtual εκδοχές των εμβληματικών εγκεκριμένων τουριστικών εκθέσεων της WTM του Λονδίνου, της IBTM της Βαρκελώνης και της ILTM των Καννών έτους 2020, προκειμένου να προβληθεί το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Υπογραμμίζεται ότι η εν λόγω συμμετοχή κρίνεται ως ιδιαίτερα ωφέλιμη για τους ΟΤΑ και για τις τουριστικές επιχειρήσεις, δεδομένου, ότι θα μπορούν μέσω της πλατφόρμας της διοργάνωσης να προγραμματίσουν ραντεβού με τους αλλοδαπούς buyers/media, όπως ακριβώς θα γινόταν και στο φυσικό περιβάλλον της έκθεσης, ενώ ταυτόχρονα τους παρέχεται η δυνατότητα να εξοικειωθούν με το νέο τρόπο διοργάνωσης των εκθέσεων και να αποκομίσουν πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία. Τέλος, στο πλαίσιο στήριξης των προορισμών που έχουν πληγεί από την πανδημία, ο ΕΟΤ θα καλύψει το κόστος για έναν κατ’ανώτατο όριο αριθμό συνεκθετών ανά διοργάνωση, κατόπιν αίτησης συμμετοχής και τήρησης σειράς προτεραιότητας”.

«6η τροποποίηση του ετήσιου προγράμματος συμμετοχής του Ε.Ο.Τ. σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού έτους 2020|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top