Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠαραγγελία 4 αεροσκαφών Α320neo της Sky Express στην Airbus
Αεροπορικές εταιρείες

Παραγγελία 4 αεροσκαφών Α320neo της Sky Express στην Airbus

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία μίσθωσε πρόσφατα και δύο αεροσκάφη A320neos από την ACG (Aviation Capital Group).

Η Sky Express έχει υποβάλλει παραγγελία για 4 αεροσκάφη τύπου Α320neo, καθιστώντας την έτσι, νέο πελάτη της Airbus. Επιπλέον, η ελληνική αεροπορική εταιρεία μίσθωσε πρόσφατα δύο αεροσκάφη A320neos από την ACG (Aviation Capital Group) και συνεπώς εντάχθηκε στην παγκόσμια λίστα των 430 αεροπορικών εταιρειών που διαθέτουν Airbus. Η Sky Express επέλεξε τους κινητήρες Leap-1A της CFM-International για τα αεροσκάφη της.

Ο ιδιοκτήτης της Sky Express και επικεφαλής του ομίλου εταιρειών IOGR, κ. Ιωάννης Γρύλος δήλωσε: “Η συνεργασία μας με την Airbus, μέσω της εξαγοράς 6 ολοκαίνουργιων αεροσκαφών Α320neo, ανταποκρίνεται στη φιλοδοξία μας να εκσυγχρονήσουμε τον στόλο μας και να μεταφέρουμε την εταιρεία μας σε μια νέα εποχή. Ο συνδιασμός της προηγμένης τεχνολογίας και της απόδοσης καυσίμου που προσφέρει αυτός ο τύπος αεροσκάφους, είναι στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της SKY Express για έναν σύγχρονο στόλο, που σέβεται το περιβάλλον και προσφέρει ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες στους επιβάτες του”.

“Είναι ευχάριστο νέο το ότι η SKY Express επέλεξε το Α320neo για να επεκτείνει τις λειτουργίες και τους προορισμούς της σε ένα διεθνές ευρωπαϊκό δίκτυο. Αυτό είναι ένα τολμηρό βήμα για την ανάπτυξή της και είμαστε περήφανοι που συνεισφέρουμε σε αυτό με το Α320neo, που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή απόδοση όσον αφορά στην καύση καυσίμου, τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και το θόρυβο, καθώς επίσης και μια καμπίνα σημείο αναφοράς”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Airbus, Christian Scherer.

Διαθέτοντας την ευρύτερη καμπίνα μονού διαδρόμου, η “οικογένεια” Α320neo ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων κινητήρων νέας γενιάς και πτερύγια Sharklets, τα οποία όλα μαζί προσφέρουν 20% μειωμένη καύσεις, καθως και 50% λιγότερο θόρυβο σε σχέση με τα αεροσκάφη προηγούμενης γενιάς.

Στο τέλος Σεπτεμβρίου 2020, η “οικογένεια” Α320neo είχε λάβει 7.450 εταιρικές παραγγελίες από περισσότερους από 110 πελάτες παγκοσμίως.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024