Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Παραγγελία 4 αεροσκαφών Α320neo της Sky Express στην Airbus

Τατιάνα Ρόκου - 16 Οκτώβριος 2020, 13:17

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία μίσθωσε πρόσφατα και δύο αεροσκάφη A320neos από την ACG (Aviation Capital Group).


Η Sky Express έχει υποβάλλει παραγγελία για 4 αεροσκάφη τύπου Α320neo, καθιστώντας την έτσι, νέο πελάτη της Airbus. Επιπλέον, η ελληνική αεροπορική εταιρεία μίσθωσε πρόσφατα δύο αεροσκάφη A320neos από την ACG (Aviation Capital Group) και συνεπώς εντάχθηκε στην παγκόσμια λίστα των 430 αεροπορικών εταιρειών που διαθέτουν Airbus. Η Sky Express επέλεξε τους κινητήρες Leap-1A της CFM-International για τα αεροσκάφη της.

Ο ιδιοκτήτης της Sky Express και επικεφαλής του ομίλου εταιρειών IOGR, κ. Ιωάννης Γρύλος δήλωσε: “Η συνεργασία μας με την Airbus, μέσω της εξαγοράς 6 ολοκαίνουργιων αεροσκαφών Α320neo, ανταποκρίνεται στη φιλοδοξία μας να εκσυγχρονήσουμε τον στόλο μας και να μεταφέρουμε την εταιρεία μας σε μια νέα εποχή. Ο συνδιασμός της προηγμένης τεχνολογίας και της απόδοσης καυσίμου που προσφέρει αυτός ο τύπος αεροσκάφους, είναι στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της SKY Express για έναν σύγχρονο στόλο, που σέβεται το περιβάλλον και προσφέρει ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες στους επιβάτες του”.

“Είναι ευχάριστο νέο το ότι η SKY Express επέλεξε το Α320neo για να επεκτείνει τις λειτουργίες και τους προορισμούς της σε ένα διεθνές ευρωπαϊκό δίκτυο. Αυτό είναι ένα τολμηρό βήμα για την ανάπτυξή της και είμαστε περήφανοι που συνεισφέρουμε σε αυτό με το Α320neo, που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή απόδοση όσον αφορά στην καύση καυσίμου, τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και το θόρυβο, καθώς επίσης και μια καμπίνα σημείο αναφοράς”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Airbus, Christian Scherer.

Διαθέτοντας την ευρύτερη καμπίνα μονού διαδρόμου, η “οικογένεια” Α320neo ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων κινητήρων νέας γενιάς και πτερύγια Sharklets, τα οποία όλα μαζί προσφέρουν 20% μειωμένη καύσεις, καθως και 50% λιγότερο θόρυβο σε σχέση με τα αεροσκάφη προηγούμενης γενιάς.

Στο τέλος Σεπτεμβρίου 2020, η “οικογένεια” Α320neo είχε λάβει 7.450 εταιρικές παραγγελίες από περισσότερους από 110 πελάτες παγκοσμίως.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top