Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Βράβευση ξενοδοχοϋπαλλήλων που ξεχώρισαν εν μέσω COVID-19 από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Οκτώβριος 2020, 15:19

Οι βραβευθέντες κρίθηκαν με γνώμονα το ήθος, τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, και την εντιμότητα που χαρακτήριζαν την πραγμάτωση του έργου τους τη σεζόν 2020.


Οι καλύτεροι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κρήτης βραβεύτηκαν από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων για 32η συνεχή χρονιά. Συνολικά 49 ξενοδοχοϋπάλληλοι προτάθηκαν από τους διευθυντές τους και τιμήθηκαν με το βραβείο “Γ. Δασκαλάκης” που πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2020 με τηλε-ολομέλεια (αφού οι συνθήκες δεν επέτρεψαν τη δια ζώσης ολομέλεια τόσων ατόμων).

Οι βραβευθέντες κρίθηκαν με γνώμονα το ήθος, τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, και την εντιμότητα που χαρακτήριζαν την πραγμάτωση του έργου τους τη σεζόν 2020. Οι τιμηθέντες ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κρήτης είναι οι εξής:Με αφορμή το πρότυπο εργατικότητας και τιμιότητας που χάραξε ο Γεώργιος Δασκαλάκης, που υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του τουρισμού στο νησί, ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Δημήτρης Κουμπαράκης, τόνισε την αξία της συλλογικής προσπάθειας όλων των εργαζομένων ενός ξενοδοχείου τόσο των ξενοδοχοϋπαλλήλων όσο και των διευθυντών για την άρτια παροχή της φιλοξενίας τους. Έπειτα συζητήθηκε η εξέλιξη της σαιζόν 2020 και έγινε και ανταλλαγή εμπειριών από την εφαρμογή των πρωτοκόλλων covid από τα μέλη. Ακολούθησε περαιτέρω ενημέρωση από τον γενικό γραμματέα κ. Αλέξανδρο Σωμαρά σε σχέση με το νέο νόμο για τους ναυαγοσώστες πισίνας που θα ισχύει από το Μάιο του 2021.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος. Μετά την ολοκλήρωση της απονομής των βραβείων την επόμενη μέρα 14 Οκτωβρίου 2020 ακολούθησε κλήρωση στα γραφεία του συλλόγου μεταξύ όλων των βραβευθέντων και οι τέσσερις τυχεροί που κληρώθηκαν έλαβαν χρηματικά έπαθλα από α)τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, β) από το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης και γ) από το Σύλλογο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου και ήταν κατά σειρά:

Α) Ο κ. Μανόλης Κορναράκης από το Nana Golden Beach Hotel
Β) 1. Ο κ. Νικόλαος Κατζαγιαννάκης από το Asterias Village Resort
    2. Ο κ. Άρης Μαρθαλαμάκης από το Insula Alba Resort & Spa
Γ) Ο κ. Βαγγέλης Νιράκης από το Village Heights Resort

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων συγχαίρει όλους τους τιμηθέντες και ευχαριστεί τον κ. Μιχάλη Βλατάκη, πρόεδρο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης και τον κ. Νίκο Κοκολάκη, πρόεδρο Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου, για την παρουσία τους και τη χρηματική χορηγία που προσέφεραν στους βραβευθέντες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top