Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΛειτουργία, για πρώτη φορά, Σχολής Ξεναγών στο Ρέθυμνο
Τουριστική εκπαίδευση

Λειτουργία, για πρώτη φορά, Σχολής Ξεναγών στο Ρέθυμνο

Στο πλαίσιο επίσκεψής τους στην Κρήτη, ο υφυπουργός Τουρισμού και η υπηρεσιακή γραμματέας του υπουργείου θα επισκεφθούν το ΙΕΚ Τουρισμού στο Ηράκλειο, καθώς και τις εγκαταστάσεις της ΑΣΤΕ στον Άγιο Νικόλαο.

H λειτουργία – για πρώτη φορά – Σχολής Ξεναγών στο Ρέθυμνο και η αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσουν στην Κρήτη σήμερα και αύριο ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, μαζί με την υπηρεσιακή γραμματέα του υπουργείου, κα Σταυρούλα Μηλιάκου.

Ο κ. Κόνσολας, που θα συνοδεύεται και από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Ρεθύμνου, κ. Γιώργο Μαρινάκη και θα επισκεφθεί το κτίριο που θα στεγαστεί η Σχολή Ξεναγών, το οποίο έχει διατεθεί από το Δήμο.

Η ίδρυση και λειτουργία Σχολής Ξεναγών στο Ρέθυμνο αποτελεί ένα βήμα προς το μέλλον, εντάσσει το Ρέθυμνο στο χάρτη της τουριστικής εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Κρήτη, ο υφυπουργός Τουρισμού και η υπηρεσιακή γραμματέας θα επισκεφθούν το ΙΕΚ Τουρισμού στο Ηράκλειο, καθώς και τις εγκαταστάσεις της ΑΣΤΕ στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να συζητήσουν με την διευθύντρια, το διοικητικό προσωπικό και φοιτητές της σχολής, το σχέδιο αναβάθμισης και ουσιαστικής ανωτατοποίησης της Σχολής, που αποτελεί την κύρια μεταρρυθμιστική προτεραιότητα του υπουργείου. Θα πραγματοποιήσουν, επίσης, συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, κ. Αντώνη Ζερβό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024