Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΈνα εκατ. τουρίστες από την TUI στην Ελλάδα το 2020
TOs

Ένα εκατ. τουρίστες από την TUI στην Ελλάδα το 2020

Η TUI επιμηκύνει έως τα τέλη Νοεμβρίου τα προγράμματά της για την Ελλάδα, ενώ οι επιβάτες κρουαζιέρας υπολογίζονται σε 6.000-7.000 για το Νοέμβριο, με ενδεχόμενο οι κρουαζιέρες να συνεχιστούν και το Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε διαδικτυακή συνέντευξη, με το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου και υπεύθυνο ξενοδοχείων, κρουαζιέρας και δραστηριοτήτων, Sebastian Ebel, οι προκρατήσεις τουριστικών πακέτων του ομίλου TUI για την Ελλάδα το 2021 πάνε καλά.

Ο Τ.Ο. θα διακινήσει συνολικά στην Ελλάδα φέτος περίπου ένα εκατομμύριο τουρίστες.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο κ. Ebel επεσήμανε ότι η Ελλάδα παρά την φετινή δύσκολη συγκυρία, ελέω κορονοϊού, διαχειρίστηκε με επιτυχία την υγειονομική κρίση και το πεδίο του τουρισμού, ειδική αναφορά έγινε και στην πολύ καλή συνεργασία της TUI με την ελληνική τουριστική ηγεσία. Μάλιστα και για το 2021 εκφράστηκε η εκτίμηση ότι θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα, πάντα με οδηγό την καλή συνεργασία ανάμεσα στα δυο μέρη.

Η TUI για το 2020, με οδηγό την κρουαζιέρα, θα επιμήκυνει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου τα προγράμματά της για την Ελλάδα. Μάλιστα οι επιβάτες κρουαζιέρας υπολογίζονται σε 6.000-7.000 τον εν λόγω μήνα και δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να συνεχιστούν τα προγράμματα κρουαζιέρας και τον Δεκέμβριο. Αναφορικά με την εξέλιξη του 2021 ο Sebastian Ebel επεσήμανε ότι είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις, καθώς όλα εξαρτώνται από την επιδημιολογική κατάσταση των μεγάλων τουριστικών αγορών και της Ευρώπης γενικότερα. Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα είναι σημαντική αγορά για την TUΙ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις τουριστικές ροές προς τη χώρα τα επόμενα χρόνια.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους επισκέπτες της TUI από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Ο όμιλος εκπροσωπείται στη χώρα για περισσότερα από 40 χρόνια και προσφέρει πάνω από 1.500 ελληνικά ξενοδοχεία. Τα τελευταία χρόνια, η TUI επεκτείνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των δικών της ξενοδοχειακών brands και concepts στην Ελλάδα, με συνολικά 49 ξενοδοχεία, τα περισσότερα από τα οποία σε συνεργασία με την Atlantica Hotels & Resorts. Μόνο το καλοκαίρι του 2019, προστέθηκαν έξι νέα ξενοδοχεία με τα εμπορικά σήματα της TUI. Φέτος μάλιστα άνοιξε και το νέο Robinson Club στην Ιεράπετρα της Κρήτης, το οποίο αποτελεί το τρίτο Robinson Club στην Ελλάδα.

Στη φωτογραφία το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου TUI και υπεύθυνος ξενοδοχείων, κρουαζιέρας και δραστηριοτήτων, Sebastian Ebel.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024