Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προρισμού

Προβολή Κεντρικής Ελλάδας και Δυτ. Μακεδονίας στη Σουηδία ως εναλλακτικών προορισμών

Τατιάνα Ρόκου - 21 Οκτώβριος 2020, 15:29

Εκδήλωση της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας στη Στοκχόλμη παρακολούθησαν εκπρόσωποι των ταξιδιωτικών πρακτορείων Tema Resor, TravelHouse, Apollo, Ticket Resor, TUI και Ving.


Εκδήλωση για την προβολή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρουν η Κεντρική Ελλάδα και η Δυτική Μακεδονία σε εκπροσώπους των σημαντικότερων TOs, καθώς και τα εγκυρότερα τουριστικά-ταξιδιωτικά ΜΜΕ της Σουηδίας διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, σε κεντρικό εστιατόριο της Στοκχόλμης.   


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση σε ελληνικό εστιατόριο της Στοκχόλμης, στο πλαίσιο των δράσεων δημοσίων σχέσεων της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας, κ. Παύλος Μούρμας, παρουσίασε επίσης τα μέτρα τα οποία λαμβάνει η χώρα μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τα πρωτόκολλα, τα οποία εφαρμόσθηκαν με στόχο την ασφάλεια των επισκεπτών, όπως επίσης και τις δυνατότητες της Ελλάδας ως ιδανικού και ασφαλούς προορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.


Από αριστερά, η Π. Καμάρη από την Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, ο ιδιοκτήτης του Tema Resor, D. Karlsson, ο blogger M. Olsson (Mittgrekland), ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας, Π. Μούρμας, η blogger P. Nordin (Pellasinspiration), o E. Welhagen από το Tema Resor και ο ιδιοκτήτης του περιοδικού  RES Travel Magazine, N. Norberg.

Μετά την εκδήλωση, ο κ. Μούρμας είχε κατ’ιδίαν συναντήσεις με τους ΤΟs όπου εξετάστηκαν οι προοπτικές του τουρισμού στην Ελλάδα για το 2021, ενώ στις επαφές του με τους δημοσιογράφους διερευνήθηκαν οι δυνατότητες υλοποίησης ταξιδιών εξοικείωσης το επόμενο διάστημα.


Ο κ. Π. Μούρμας (αριστερά) με την M. Ljungen, την κα Αλ. Πασχαλίδου, τον CEO της Freebird Entertainment, B. Ljungen και την J. Johnson.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι των ταξιδιωτικών πρακτορείων Tema Resor, TravelHouse, Apollo, Ticket Resor, TUI και Ving, των περιοδικών RES Travel Magazine, Båtliv Magazine, First Class Magazine, Vagabond Magazine κ.ά. καθώς και οι συντάκτες των δημοφιλών blog Pellasinspiration και Mittgrekland. Ακόμα, παραβρέθηκαν η Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια, κα Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η διάσημη Σουηδή τραγουδίστρια Jill Johnson και η celebrity manager, Maria Ljungen, από τη Freebird Entertainment.


Στη φωτογραφία, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας, κ. Π. Μούρμας, παρουσιάζει την Κεντρική Ελλάδα και την Δυτική Μακεδονία ως ιδανικούς προορισμούς για εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top