Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Συναντήσεις του Μ. Κόνσολα με τους τομεάρχες Τουρισμού των κομμάτων για την τουριστική εκπαίδευση

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Οκτώβριος 2020, 09:23

Ενημέρωση για το περιεχόμενο και τη στόχευση της νομοθετικής πρωτοβουλίας που θα αναλάβει η κυβέρνηση.


Με στόχο την αναζήτηση ενός κοινού τόπου συνεννόησης και συναίνεσης σε σχέση με τις μεγάλες αλλαγές που προετοιμάζονται στις δομές τουριστικής εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού, ο υφυπουργός, κ. Μάνος Κόνσολας, ξεκίνησε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κομμάτων, προκειμένου να τους ενημερώσει για το περιεχόμενο και τη στόχευση της νομοθετικής πρωτοβουλίας που θα αναλάβει η κυβέρνηση.

Οι συναντήσεις του κ. Κόνσολα ξεκίνησαν με τον τομεάρχη Τουρισμού του ΚΙΝ.ΑΛ. και πρώην υπουργό, κ. Γιώργο Νικητιάδη, καθώς και τον βουλευτή και τομεάρχη Τουρισμού του ΚΚΕ, κ. Χρήστο Κατσώτη, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις με την κα Κατερίνα Νοτοπούλου (βουλευτή και τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ), τον κ. Δημήτρη Λιάπη (τομεάρχη Τουρισμού του Μέρα 25) και την κα Μαρία Αθανασίου (βουλευτή και τομεάρχη Τουρισμού της Ελληνικής Λύσης).


Ο κ. Κόνσολας με τον βουλευτή και τομεάρχη Τουρισμού του ΚΚΕ, κ. Χρήστο Κατσώτη.


Σε δήλωσή του, ο κ. Κόνσολας αναφέρει: “Σταθερή πεποίθησή μου είναι ότι ο τουρισμός αποτελεί πεδίο σύγκλισης και συνεννόησης ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις. Ξεκινήσαμε ένα κύκλο επαφών και συναντήσεων με τους εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να τους ενημερώσουμε για το περιεχόμενο, αλλά και τη στόχευση μιας ολοκληρωμένης νομοθετικής παρέμβασης που αναβαθμίζει την τουριστική εκπαίδευση. Επιδίωξη μας είναι να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση σε αυτή τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που έχει ως σημείο αναφοράς το μέλλον”.Στη φωτογραφία, ο υπουργός Τουρισμού με τον τομεάρχη Τουρισμού του ΚΙΝ.ΑΛ. και πρώην υπουργό, κ. Γιώργο Νικητιάδη.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top