Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣυναντήσεις του Μ. Κόνσολα με τους τομεάρχες Τουρισμού των κομμάτων για την τουριστική εκπαίδευση
Τουριστική εκπαίδευση

Συναντήσεις του Μ. Κόνσολα με τους τομεάρχες Τουρισμού των κομμάτων για την τουριστική εκπαίδευση

Ενημέρωση για το περιεχόμενο και τη στόχευση της νομοθετικής πρωτοβουλίας που θα αναλάβει η κυβέρνηση.

Με στόχο την αναζήτηση ενός κοινού τόπου συνεννόησης και συναίνεσης σε σχέση με τις μεγάλες αλλαγές που προετοιμάζονται στις δομές τουριστικής εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού, ο υφυπουργός, κ. Μάνος Κόνσολας, ξεκίνησε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κομμάτων, προκειμένου να τους ενημερώσει για το περιεχόμενο και τη στόχευση της νομοθετικής πρωτοβουλίας που θα αναλάβει η κυβέρνηση.

Οι συναντήσεις του κ. Κόνσολα ξεκίνησαν με τον τομεάρχη Τουρισμού του ΚΙΝ.ΑΛ. και πρώην υπουργό, κ. Γιώργο Νικητιάδη, καθώς και τον βουλευτή και τομεάρχη Τουρισμού του ΚΚΕ, κ. Χρήστο Κατσώτη, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις με την κα Κατερίνα Νοτοπούλου (βουλευτή και τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ), τον κ. Δημήτρη Λιάπη (τομεάρχη Τουρισμού του Μέρα 25) και την κα Μαρία Αθανασίου (βουλευτή και τομεάρχη Τουρισμού της Ελληνικής Λύσης).

Ο κ. Κόνσολας με τον βουλευτή και τομεάρχη Τουρισμού του ΚΚΕ, κ. Χρήστο Κατσώτη.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κόνσολας αναφέρει: “Σταθερή πεποίθησή μου είναι ότι ο τουρισμός αποτελεί πεδίο σύγκλισης και συνεννόησης ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις. Ξεκινήσαμε ένα κύκλο επαφών και συναντήσεων με τους εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να τους ενημερώσουμε για το περιεχόμενο, αλλά και τη στόχευση μιας ολοκληρωμένης νομοθετικής παρέμβασης που αναβαθμίζει την τουριστική εκπαίδευση. Επιδίωξη μας είναι να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση σε αυτή τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που έχει ως σημείο αναφοράς το μέλλον”.

Στη φωτογραφία, ο υπουργός Τουρισμού με τον τομεάρχη Τουρισμού του ΚΙΝ.ΑΛ. και πρώην υπουργό, κ. Γιώργο Νικητιάδη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024