Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήGreek Hotel of the Year Awards: Ποια είναι τα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία του 2021;
Ξενοδοχία

Greek Hotel of the Year Awards: Ποια είναι τα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία του 2021;

Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα ολοκληρωθεί στις 20 Νοεμβρίου 2020, ενώ η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει τον Μάρτιο του 2021.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, και σε μια συγκυρία όπου η ποιότητα και η μοναδικότητα έχουν περισσότερη σημασία παρά ποτέ, τα Greek Hotel of the Year Awards έρχονται να αναδείξουν τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία της Ελλάδας. Καθώς δεκάδες νέα καταλύματα προστίθενται στο δυναμικό της χώρας ετησίως, τα Greek Hotel of the Year βραβεύουν τις προτάσεις διαμονής που αποκτούν ή διατηρούν μια ξεχωριστή θέση στον ξενοδοχειακό χάρτη.

Σχετικά με την αυξημένη σημασία της φετινής διοργάνωσης, ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, κ. Πάνος Αλμυράντης δήλωσε: “Μέσα από τις νέες συνθήκες που επέβαλε η υγειονομική απειλή, δημιουργήθηκε γόνιμο έδαφος για να γίνουμε καλύτεροι προσωπικά και κοινωνικά φέρνοντας μας αντιμέτωπους με δυσκολίες και προκλήσεις.

Η επιτροπή των Greek Hotel of the Year Awards 2021, στοχεύει στην ανάδειξη των ξενοδοχείων που δήλωσαν παρουσία, αναγνωρίζοντας ότι εν μέσω αναπάντεχων συνθηκών γεννιούνται, καλλιεργούνται και ανθίζουν μεγάλες αξίες. Με αίσθημα ευθύνης εστιάζουμε στις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, την αειφόρο ανάπτυξη, την ευεξία, την οινική εξέλιξη, την αλληλεξάρτηση μεταξύ αρχιτεκτονικής, τουρισμού, ανθρώπου και περιβάλλοντος που εκφράζουν τα ξενοδοχεία. H διαφοροποίηση και η ποιοτική αναβάθμιση σε υφιστάμενες μονάδες συνδυαστικά με τις νέες ξενοδοχειακές αφίξεις, συνθέτουν μία ‘βεντάλια’ πλεονεκτημάτων που πείσμωσε τους ξενοδόχους μέσα στην υγειονομική τρικυμία προσδίδοντας νέα δυναμική και αξία για το παρόν και όραμα για το μέλλον”.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα ολοκληρωθεί στις 20 Νοεμβρίου 2020 ενώ η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει τον Μάρτιο του 2021.

Στα Greek Hotel of the Year έχουν βραβευτεί μεταξύ άλλων τα ξενοδοχεία: Euphoria Retreat, Olea All Suite Hotel, Casa Cook Kos, Mayia Exclusive Resort & Spa, Andronis Arcadia, Parilio, The Wild Hotel by Interni, The Pinnacle Athens, Astra Suites, D’ Andrea Lagoon, The Syntopia Hotel, Perianth Hotel και Ekies All Senses Resort.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024