Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέες ημερομηνίες για τη FITUR 2021: 19-23 Μαΐου 2021
Εκθέσεις

Νέες ημερομηνίες για τη FITUR 2021: 19-23 Μαΐου 2021

Κάθε έκθεση συγκεντρώνει περισσότερες από 11.000 εταιρείες από 165 χώρες, καθώς και επίσημους εκπροσώπους από μεγάλο αριθμό εθνών από όλο τον κόσμο.

Η επόμενη Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, FITUR 2021, θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 23 Μαΐου το 2021, όπως συμφωνήθηκε από την IFEMA (ένα consortium που αποτελείται από την περιφερειακή κυβέρνηση της Μαδρίτης, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Μαδρίτης και το Ίδρυμα Montemadrid) και την Οργανωτική Επιτροπή της FITUR. Οι νέες ημερομηνίες αποφασίστηκαν υστερα από πολύ σκέψη ότι η έκθεση είναι απαραίτητη για την ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας, σε στιγμή που θα διατηρήσει τον υψηλό διεθνή αντίκτυπό της και, ως εκ τούτου, θα προωθήσει την επαγγελματική επανένωση εταιρειών, χωρών και προορισμών και θα δώσει ώθηση στην παγκόσμια τουριστική δραστηριότητα.

Η συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής της FITUR, με επικεφαλής τον πρόεδρο της IBERIA, Javier Sánchez Prieto, περιλάμβανε επίσης παρουσίες του υπουργού Τουρισμού, Fernando Valdés, του γενικού γραμματέα του UNWTO, Zurab Pololikashvili, του προέδρου της Ισπανικής Συνομοσπονδίας Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων (CEHAT), Jorge Marichal, του προέδρου της Ισπανικής Συνομοσπονδίας Ταξιδιωτικών Πρακτορείων (CEAV), Carlos Garrido και του προέδρου του Mesa del Turismo, Juan Molas, μεταξύ άλλων.

Η FITUR έχει την ομόφωνη υποστήριξη από την τουριστική βιομηχανία της Ισπανίας και αυτήν τη στιγμή είναι η δεύτερη μεγάλη εμπορική έκθεση στον κόσμο – και η πρώτη σε επιρροή στην αγορά της Λατινικής Αμερικής. Κάθε έκθεση συγκεντρώνει περισσότερες από 11.000 εταιρείες από 165 χώρες, καθώς και επίσημους εκπροσώπους από μεγάλο αριθμό εθνών από όλο τον κόσμο.

Είναι επίσης το μεγαλύτερο εκθεσιακό τουριστικό γεγονός της Ισπανίας, με περισσότερους από 250.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, καθώς και για την καινοτομία και την προώθηση νέων τουριστικών τμημάτων, την τεχνολογικές εξελίξεις στη διαχείριση του τουρισμού και ένα εργαλείο για μεταφορά γνώσεων.

Η ετήσια εκδήλωση της FITUR συνεπάγεται οικονομικό αντίκτυπο 330 εκατ. ευρώ, με το άμεσο αποτέλεσμα που προκύπτει από την ανάκαμψη των τουριστικών δραστηριοτήτων και την ενίσχυση των τομέων που συνδέονται με τον τουρισμό στη Μαδρίτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024