Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsH Bravo Tours 'κατεβάζει ρολά'
TOs

H Bravo Tours 'κατεβάζει ρολά'

Ο Tour Operator Bravo Tours, μέλος του Travelco Nordic, μπαίνει σε αναδιοργάνωση με έλλειμα 13,4 εκατ. ευρώ και σταματά τις πωλήσεις διακοπών.

O Tour Operator Bravo Tours, με έδρα τη Δανία, σταμάτησε να πουλά πακέτα διακοπών και από ό,τι φαίνεται θα “κατεβάσει ρολά”, σταματώντας τη λειτουργία του, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια την προηγούμενη εβδομάδα για να βρεθεί επενδυτής διάσωσης. Ο επενδυτής αποσύρθηκε για άγνωστους λόγους και τώρα η μόνη λύση είναι μια αναδιάρθρωση της εταιρείας. Ο Bravo Tours ανήκει στον οργανισμό Travelco Nordic και ο κύριος προορισμός του ήταν η Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε η Travelco Nordic, που αποτελείται από 7 εμπορικά σήματα (Bravo Tours, Matkavekka, Solia, Solresor, Sun Tours, Heimsferdir και Terra Nova) η εταιρεία βρίσκεται υπό αναδιαμόρφωση, μετά την κρίση της δανικής κορώνας και τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν λόγω COVID-19, που, ομολογουμένως, έχουν προκαλέσει τρόμο στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Η Travelco Nordic ήλπιζε ή να συνάψει συμφωνία με τους πιστωτές της, ή πιθανότατα να συνεχίσει τη λειτουργία της υπό νέα ιδιοκτησία, κάτι που όμως τελικά δεν επιτεύχθηκε. O διευθύνων σύμβουλος Peder Hornshøj δήλωσε ότι όλοι οι πελάτες του Bravo Tours είναι ασφαλισμένοι στο Ταμείο Εγγύησης για τα Ταξίδια της Δανίας και δε θα χάσουν τα χρήματα τους, που αφορούν σε αγορές μελλοντικών διακοπών. Φυσικά όμως, από εδώ και πέρα, η εταιρεία δεν πουλά κανενός είδους διακοπές, αφού ήδη έχει έλλειμα 100 εκατ. κορωνών (13.4 εκατ. ευρώ) για το 2019. Η Travelco Nordic είχε ετήσιο τζίρο εργασιών περίπου 300 εκατ. ευρώ, 300.000 πελάτες το χρόνο, με 100 πτήσεις την εβδομάδα, ενώ είχε ιδρυθεί το 2016, με έδρα το Herning στη Δανία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024