Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέες πρακτικές ασφαλείας από την Airbnb για τον COVID-19
Sharing economy

Νέες πρακτικές ασφαλείας από την Airbnb για τον COVID-19

Όλοι οι οικοδεσπότες πρέπει να αποδεχθούν αυτές τις πρακτικές ασφαλείας για τον COVID-19 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2020.

Η Airbnb παρουσιάζει υποχρεωτικές πρακτικές ασφαλείας, τις οποίες πρέπει να ακολουθεί όλη η κοινότητα της Airbnb. Για τους οικοδεσπότες, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φορούν μάσκα, να τηρούν τους κανόνες αποστάσεων και να ακολουθούν τη διαδικασία αυστηρού καθαρισμού 5 βημάτων της Airbnb.

Όλοι οι οικοδεσπότες πρέπει να αποδεχθούν αυτές τις πρακτικές ασφαλείας για τη νόσο COVID-19 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2020. Όσοι οικοδεσπότες δεν πληρούν αυτήν την προϋπόθεση πριν από τη λήξη της προθεσμίας, ενδέχεται να μην μπορούν να δεχθούν νέες κρατήσεις.

Έτσι η εταιρεία διευκρινίζει:

Πρακτικές ασφαλείας για τη νόσο COVID-19

  • Φοράτε μάσκα και τηρείτε τους κανόνες αποστάσεων: Όταν επικοινωνούν δια ζώσης, οι οικοδεσπότες και οι επισκέπτες πρέπει να φορούν μάσκα και να διατηρούν πάντα απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους.
  • Ακολουθήστε τη διαδικασία αυστηρού καθαρισμού 5 βημάτων της Airbnb: Πλέον, ζητάμε από όλους τους οικοδεσπότες να ακολουθούν τη διαδικασία αυστηρού καθαρισμού 5 βημάτων. Βασίζεται στο εγχειρίδιο καθαρισμού της Airbnb, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με ειδικούς.

“Από την πλευρά μας, θα σας δώσουμε πρόσβαση σε εργαλεία και πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να τηρήσετε αυτά τα πρότυπα, τα οποία θα βρείτε στην ενότητα καθαρισμού της καρτέλας Απόδοσης. Ευχαριστούμε που συνεργάζεστε μαζί μας και για όλα όσα κάνετε για να υποστηρίξετε την κοινότητα της Airbnb”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024