Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Sharing economy

Νέες πρακτικές ασφαλείας από την Airbnb για τον COVID-19

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Οκτώβριος 2020, 16:50

Όλοι οι οικοδεσπότες πρέπει να αποδεχθούν αυτές τις πρακτικές ασφαλείας για τον COVID-19 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2020.


Η Airbnb παρουσιάζει υποχρεωτικές πρακτικές ασφαλείας, τις οποίες πρέπει να ακολουθεί όλη η κοινότητα της Airbnb. Για τους οικοδεσπότες, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φορούν μάσκα, να τηρούν τους κανόνες αποστάσεων και να ακολουθούν τη διαδικασία αυστηρού καθαρισμού 5 βημάτων της Airbnb.

Όλοι οι οικοδεσπότες πρέπει να αποδεχθούν αυτές τις πρακτικές ασφαλείας για τη νόσο COVID-19 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2020. Όσοι οικοδεσπότες δεν πληρούν αυτήν την προϋπόθεση πριν από τη λήξη της προθεσμίας, ενδέχεται να μην μπορούν να δεχθούν νέες κρατήσεις.

Έτσι η εταιρεία διευκρινίζει:

Πρακτικές ασφαλείας για τη νόσο COVID-19

  • Φοράτε μάσκα και τηρείτε τους κανόνες αποστάσεων: Όταν επικοινωνούν δια ζώσης, οι οικοδεσπότες και οι επισκέπτες πρέπει να φορούν μάσκα και να διατηρούν πάντα απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους.
  • Ακολουθήστε τη διαδικασία αυστηρού καθαρισμού 5 βημάτων της Airbnb: Πλέον, ζητάμε από όλους τους οικοδεσπότες να ακολουθούν τη διαδικασία αυστηρού καθαρισμού 5 βημάτων. Βασίζεται στο εγχειρίδιο καθαρισμού της Airbnb, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με ειδικούς.

“Από την πλευρά μας, θα σας δώσουμε πρόσβαση σε εργαλεία και πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να τηρήσετε αυτά τα πρότυπα, τα οποία θα βρείτε στην ενότητα καθαρισμού της καρτέλας Απόδοσης. Ευχαριστούμε που συνεργάζεστε μαζί μας και για όλα όσα κάνετε για να υποστηρίξετε την κοινότητα της Airbnb”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top