Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Ξεκινούν οι πωλήσεις της TUI για το καλοκαίρι του 2022, ανάρπαστη η Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 29 Οκτώβριος 2020, 09:22

Η Ελλάδα αποτελεί ξεχωριστό επιλεγμένο προορισμό με βάση τις τρέχουσες κρατήσεις για το επόμενο καλοκαίρι, με την Τουρκία, την Αίγυπτο, το Μεξικό και τη Δομινικανή Δημοκρατία να είναι επίσης δημοφιλείς.


Η TUI θα θέσει σε πώληση τα πακέτα των καλοκαιρινών διακοπών της για το 2022 στις 5 Νοεμβρίου, υποστηρίζοντας ότι μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 86% των πελατών της αναμένεται να ταξιδέψουν ξανά το επόμενο καλοκαίρι. Ήδη ο Τ.Ο. βλέπει έντονη ζήτηση για τις χειμερινές κρατήσεις του 2021/-22 προς Κανκούν, Τζαμάικα και Τενερίφη.

Η TUI έχει δύο νέα χειμερινά δρομολόγια για το 2021, από τα αεροδρόμια London Stansted και το Doncaster Sheffield για τη Boa Vista στο Πράσινο Ακρωτήριο, καθώς και επιπλέον πτήσεις σε υπάρχοντα δρομολόγια

Περίπου το 57% των πελατών δήλωσαν ότι αναμένουν να κλείσουν διακοπές στις παραλίες της Μεσογείου για το καλοκαίρι του 2021, με την TUI να δηλώνει ότι αναμένει μεγαλύτερη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2022, καθώς οι άνθρωποι “αναπληρώνουν”, αφού δεν μπόρεσαν να φύγουν φέτος.

Η Ελλάδα αποτελεί ξεχωριστό επιλεγμένο προορισμό με βάση τις τρέχουσες κρατήσεις για το επόμενο καλοκαίρι, με την Τουρκία, την Αίγυπτο, το Μεξικό και τη Δομινικανή Δημοκρατία να είναι επίσης δημοφιλείς. Αυτές οι τάσεις θα μπορούσαν να συνεχιστούν έως το 2022, δήλωσε η TUI.

Ο Τ.Ο. θα προσφέρει 62 προορισμούς για το καλοκαίρι του 2022 από 16 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου του Teeside, που προστίθεται στο πρόγραμμα για πρώτη φορά από το 2013, με την έναρξη μιας εβδομαδιαίας πτήσης προς την Palma της Ισπανίας κάθε Τρίτη.

Η TUI “βλέπει” ακόμη ανοδική τάση στις κρατήσεις ξενοδοχείων all-inclusive 4 και 5 αστέρων για το επόμενο καλοκαίρι, με πάνω από το 40% των πελατών που ερωτήθηκαν να εκφράζουν αυτήν την προτίμηση. Στο ίδιο πνεύμα, το 18% των πελατών που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι θα ήθελαν να κάνουν κράτηση για διακοπές σε βίλα, συμπεριλαβανομένης ενοικίασης αυτοκινήτου, καθιστώντας ευκολότερη την κοινωνική απόσταση στις διακοπές.

Η TUI αναμένει επίσης ότι η Florida θα συνεχίσει να αποδεικνύεται δημοφιλής, καθώς πολλές οικογένειες μετέφεραν το ταξίδι τους από φέτος στο 2021, με το 40% των πακέτων διακοπών σε αυτόν τον προορισμό να έχει ήδη πωληθεί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top