Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςHATTA – ASTA: Τόνωση των ταξιδιωτικών ροών μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας
Τουριστικά γραφεία

HATTA – ASTA: Τόνωση των ταξιδιωτικών ροών μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας

Ο πρόεδρος του HATTA κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης υπογράμμισε τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών travel advisors και Tour Operators. Ο πρόεδρος του Greece & Cyprus Chapter της ASTA κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης δεσμεύτηκε για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο αγορών.

Ο Σύνδεσμος HATTA καλωσορίζει στα γραφεία του, τις εργασίες του ελληνικού και κυπριακού τμήματος της ASTA (American Society of Travel Advisors). Πρόσφατα, ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, διευθύνων σύμβουλος της North Events ανέλαβε τη θέση του προέδρου του Greece & Cyprus Chapter της ASTA, εστιάζοντας στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των χωρών και την τόνωση των ταξιδιωτών ροών.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης υπογράμμισε τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών travel advisors και Tour Operators. Ο κ. Μπαμπάνης δεσμεύτηκε για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο αγορών.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, “πιστεύω πως η εκλογή αυτή έγινε στην κατάλληλη στιγμή για τον τουρισμό μας. Δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι με τον Λεωνίδα Μπαμπάνη είχαμε στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια, απευθυνόμενοι σε διεθνείς τουριστικές αγορές – περισσότερο αναφέρομαι στο γεγονός ότι με τη δική του συνδρομή, η προσπάθειά μας να τονωθεί η επικοινωνία ΗΠΑ και Ελλάδας σίγουρα θα έχει σημαντικά αποτελέσματα. Τώρα, κάτω από την ίδια στέγη, η συνεργασία αυτή θα γίνει ακόμη πιο άμεση και αποτελεσματική”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024