Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

HATTA - ASTA: Τόνωση των ταξιδιωτικών ροών μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Οκτώβριος 2020, 16:28

Ο πρόεδρος του HATTA κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης υπογράμμισε τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών travel advisors και Tour Operators. Ο πρόεδρος του Greece & Cyprus Chapter της ASTA κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης δεσμεύτηκε για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο αγορών.


Ο Σύνδεσμος HATTA καλωσορίζει στα γραφεία του, τις εργασίες του ελληνικού και κυπριακού τμήματος της ASTA (American Society of Travel Advisors). Πρόσφατα, ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, διευθύνων σύμβουλος της North Events ανέλαβε τη θέση του προέδρου του Greece & Cyprus Chapter της ASTA, εστιάζοντας στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των χωρών και την τόνωση των ταξιδιωτών ροών.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης υπογράμμισε τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών travel advisors και Tour Operators. Ο κ. Μπαμπάνης δεσμεύτηκε για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο αγορών.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, “πιστεύω πως η εκλογή αυτή έγινε στην κατάλληλη στιγμή για τον τουρισμό μας. Δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι με τον Λεωνίδα Μπαμπάνη είχαμε στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια, απευθυνόμενοι σε διεθνείς τουριστικές αγορές – περισσότερο αναφέρομαι στο γεγονός ότι με τη δική του συνδρομή, η προσπάθειά μας να τονωθεί η επικοινωνία ΗΠΑ και Ελλάδας σίγουρα θα έχει σημαντικά αποτελέσματα. Τώρα, κάτω από την ίδια στέγη, η συνεργασία αυτή θα γίνει ακόμη πιο άμεση και αποτελεσματική”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top