Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγιο Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη από τη Ryanair τον φετινό χειμώνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Οκτώβριος 2020, 11:35

Η πτήση ξεκινά στις 18 Δεκεμβρίου 2020 και θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα. Το δρομοπλόγιο θα διατηρηθεί έως τον Μάρτιο του 2021.


Η Ryanair ανακοίνωσε ένα νέο δρομολόγιο, Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη, με δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα. Αυτή η νέα διαδρομή θα ξεκινήσει στις 18 Δεκεμβρίου 2020 ως μέρος του ελληνικού πτητικού προγράμματος για τον χειμώνα του 2020 της Ryanair.

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για τα χριστουγεννιάτικα εγχώρια ταξίδια τους και να επανενωθούν με τους φίλους και την οικογένειά τους, βάσει ενός νέου συνόλου υγειονομικών μέτρων που η Ryanair έχει θέσει σε ισχύ για να προστατεύσει τους πελάτες και το πλήρωμά της.

Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair Jason McGuinness δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα διαδρομή, από το Ηράκλειο προς τη Θεσσαλονίκη, που ξεκινά στις 18 Δεκεμβρίου 2020, προσφέροντας δύο εβδομαδιαίες πτήσεις ως μέρος του ελληνικού χειμερινού προγράμματος 2020. Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση πτήσεων εσωτερικού για επανένωση με φίλους και συγγενείς για τα Χριστούγεννα και μπορούν να απολαύσουν περαιτέρω τις χαμηλότερες τιμές της Ryanair αυτόν τον χειμώνα, καθώς η διαδρομή θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τον Μάρτιο του 2021, υποστηρίζοντας την οικονομική ανάκαμψη και την περιφερειακή συνδεσιμότητα και τον τουρισμό σε όλη τη χώρα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top