Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πνευματικά δικαιώματα

Συμφωνία ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. – Αυτοδιαχείρισης για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Οκτώβριος 2020, 12:02

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων συνασπίζει πάνω από 1.000 ιδιοκτήτες γυμναστηρίων περίπου σε όλη τη χώρα που χρησιμοποιούν μουσική για τις ανάγκες των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.


Σύμφωνο συνεργασίας για τα πνευματικά δικαιώματα υπέγραψαν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων “Η Αυτοδιαχείριση” την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020.

Η συμφωνία που αφορά στη ρύθμιση της καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων μουσικών έργων παλαιότερων ετών, καθώς και της τρέχουσας περιόδου και εντεύθεν και ειδικότερα από το 2018 έως και το 2022, ολοκληρώθηκε σε κλίμα αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας για αμφότερους τους οργανισμούς και τα μέλη τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. συνασπίζει πάνω από 1.000 ιδιοκτήτες γυμναστηρίων περίπου σε όλη τη χώρα που χρησιμοποιούν μουσική για τις ανάγκες των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, ενώ η Αυτοδιαχείριση εκπροσωπεί πάνω από 25 εκατ. μουσικά έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών στην Ελλάδα και παρέχει την προβλεπόμενη από τον νόμο Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης στους χρήστες μουσικής.

|
Share |
Σχετικά θέματα:
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top