Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αναρριχητικός τουρισμός

Μ. Κόνσολας: 'Η Κάλυμνος σημείο αναφοράς και πρότυπο για την ανάπτυξη του αναρριχητικού τουρισμού'

Τατιάνα Ρόκου - 30 Οκτώβριος 2020, 16:31

Συνάντηση εργασίας του υφυπουργού Τουρισμού, του βουλευτού Έβρου κ. Αν. Δημοσχάκη και του δημάρχου Σαμοθράκης, με τον δήμαρχο Καλύμνου με θέμα την ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού με έμφαση στον αναρριχητικό και καταδυτικό τουρισμό.


Στην Κάλυμνο θα είναι αύριο, Σάββατο, ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας μαζί με τον βουλευτή Έβρου και επίτιμο αρχηγό της Ε.Α., κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον δήμαρχο Σαμοθράκης, προκειμένου να έχουν συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Καλύμνου και το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού με έμφαση στον αναρριχητικό και καταδυτικό τουρισμό.

Η επίσκεψη δρομολογήθηκε μετά από συνεργασία και συνάντηση που είχαν ο υπουργός Τουρισμού και ο βουλευτής Έβρου, στην οποία συζητήθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές που έχει χρησιμοποιήσει η Κάλυμνος για να προσελκύσει επισκέπτες μέσα από τον αναρριχητικό τουρισμό.

Η Σαμοθράκη, φιλοδοξώντας να αποτελέσει και αυτή προορισμό για τον αναρριχητικό τουρισμό, θα αντλήσει χρήσιμα συμπεράσματα και ιδέες από την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Κάλυμνος όλο αυτό το διάστημα, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τον αναρριχητικό τουρισμό.

Στην κοινή συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Καλύμνου, παρουσία του δημάρχου Καλύμνου, κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, του επάρχου ΠΕ Καλύμνου, κ. Μανώλη Μουσελλή και αυτοδιοικητικών και τουριστικών φορέων, ο κ. Κόνσολας αναμένεται να αναφερθεί και στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός νέου θεσμικού πλαισίου για την ανάπτυξη και τη λειτουργία υποδομών αναρριχητικού τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top