Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Tη συνεργασία ξενοδόχων και εταιρειών hotel management ανέλυσε ο Α. Νικολουδάκης στο Hotel Strategy Masterclass

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Νοέμβριος 2020, 09:56

Στην παρέμβασή του ο ιδιοκτήτης του ζακυνθινού ξενοδοχείου Eleon Grand Resort & Spa Hotel ανέπτυξε τα κριτήρια, με τη βοήθεια των οποίων ένας ξενοδόχος μπορεί να επιλέξει την καταλληλότερη για την περίπτωσή του εταιρεία hotel management.


Τη συνεργασία που αναπτύσσουν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων με εταιρείες διαχείρισης (hotel management companies) ανέλυσε ο κ. Αντώνης Νικολουδάκης στο διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Hotel Strategy Masterclass” που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Στην παρέμβασή του ο κ. Νικολουδάκης, ιδιοκτήτης του ζακυνθινού ξενοδοχείου Eleon Grand Resort & Spa Hotel, αναφέρθηκε σε κρίσιμες πτυχές αυτής της συνεργασίας και ανέπτυξε τα κριτήρια, με τη βοήθεια των οποίων ένας ξενοδόχος μπορεί να επιλέξει την καταλληλότερη για την περίπτωσή του εταιρεία hotel management. Επίσης στάθηκε σε εκείνες τις παραμέτρους που διασφαλίζουν το αμοιβαίο όφελος για τα συνεργαζόμενα μέρη.

Ο κ. Νικολουδάκης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΚΑΠΑ ΑΕ, ιδιοκτήτριας εταιρείας του Eleon Grand Resort & Spa Hotel, μιας δυναμικής μονάδας πέντε αστέρων και δυναμικότητας 500 κλινών που έχει ενταχθεί τα τελευταία χρόνια στον όμιλο της Atlantica Hotels & Resorts. H Atlantica δημιουργήθηκε από την Οικογένεια Νικολαΐδη στην Κύπρο και έχει εξελιχθεί σε μια από τις δυναμικότερες ξενοδοχειακές αλυσίδες της Μεσογείου με παρουσία στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αίγυπτο. Στρατηγική συμμετοχή στη μετοχική σύνθεση της Atlantica έχει η TUI.

Ο κ. Νικολουδάκης ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση στο χώρο της φιλοξενίας, καθώς ο πατέρας του Ιωάννης Νικολουδάκης υπήρξε από τους πρωτοπόρους του ζακυνθινού τουρισμού. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του στη διοίκηση επιχειρήσεων ο κ. Νικολουδάκης ανέλαβε τη γενική διεύθυνση της ξενοδοχειακής μονάδας Zante Beach Hotel, δυναμικότητας 580 κλινών, στο Λαγανά Ζακύνθου.

Παράλληλα, ο κ. Νικολουδάκης επιδίδεται από το 1998 στη δημιουργία αλυσίδας καταστημάτων Fantasy Shop, ειδικευμένων σε παιχνίδια στρατηγικής, πνεύματος και φαντασίας. Η δραστηριότητα του αυτή επεκτάθηκε και στον εκδοτικό χώρο, λίγα χρόνια αργότερα. Έτσι, από το 2001 διευθύνει με επιτυχία τον εκδοτικό οίκο “Φανταστικός Κόσμος”. Ο Αντώνης Νικολουδάκης δεν περιορίστηκε μόνο στις δραστηριότητες της επαγγελματικής του σφαίρας. Με δεδομένο το ενδιαφέρον του για την ανάγκη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, είναι εδώ και καιρό ενεργό μέλος στις ενώσεις των ξενοδόχων, αλλά και των εκδοτών. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Ζακύνθου, μέσα από την οποία εργάζεται εντατικά για την ανάταξη, την καθιέρωση και παγίωση της Ζακύνθου ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας με σταθερά και ποιοτικά βήματα. Είναι μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίων Ζακύνθου, του ΣΕΤΕ, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ιονίων Νήσων. Παράλληλα, είναι μέλος του Συλλόγου Εκδοτών-Βιβλιοπωλών Αθηνών (ΣΕΒΑ) και του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ), καθώς και του Εφορευτικού Συμβουλίου της Ιστορικής Δημόσιας Βιβλιοθήκης Ζακύνθου.

Το πιο πρόσφατο εγχείρημά του – από κοινού με τη σύζυγό του Μαρία Λούγαρη – είναι η δημιουργία του εστιατορίου “Ευκάλυπτος”, του μοναδικού εστιατορίου με καθαρά ζακυνθινή κουζίνα, στο οποίο αναβιώνουν οι παραδοσιακές τοπικές συνταγές δοσμένες με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο.

Tο Hotel Strategy Masterclass εντάσσεται στο φθινοπωρινό κύκλο των Hotel Management Masterclasses που συνδιοργανώνονται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα. Πρόκειται για τη μακροβιότερη σειρά σεμιναρίων σχεδιασμένων ειδικά για την επιμόρφωση των ιδιοκτητών και διευθυντών ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ενώ έχουν κατ’επανάληψη διενεργηθεί και σε έξι άλλες χώρες. Το προσεχές δίμηνο θα ακολουθήσουν τα εξής εξειδικευμένα webinars (οι ακόλουθοι σύνδεσμοι οδηγούν στην αναλυτική περιγραφή κάθε webinar):

Κάθε webinar διαρκεί δύο ημέρες και πραγματοποιείται απογευματινές ώρες με έναρξη στις 15:30. Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν δύο ή περισσότερα Masterclasses έχει προβλεφθεί ειδική έκπτωση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top