Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣε αναστολή λειτουργίας προσανατολίζονται τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης
Ξενοδοχία

Σε αναστολή λειτουργίας προσανατολίζονται τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

'Μιλάμε για μηδενικά έσοδα και βεβαρημένα επιδημιολογικά δεδομένα που είναι λογικό να οδηγήσουν σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας των περισσοτέρων ξενοδοχείων', λέει ο πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau κ. Γιάννης Ασλάνης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέας Μανδρίνος, λέει ότι “στη λύση του προσωρινού ‘λουκέτου’ αναμένεται να καταλήξουν τα περισσότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, καθώς η απόφαση για lockdown μέχρι τις 17 Νοεμβρίου και η απαγόρευση των μετακινήσεων εντός και εκτός νομού, καθιστά αδύνατη τη λειτουργία τους”.

“Η καθοδική τάση φαινόταν ήδη από τις 20 Οκτωβρίου αλλά ακόμη και με μια ‘μίνι’ κανονικότητα από Έλληνες θα μπορούσε να υπάρξει μια σχετική διαχείριση της κατάστασης. Αυτήν τη στιγμή, όμως, μιλάμε για μηδενικά έσοδα και βεβαρημένα επιδημιολογικά δεδομένα που είναι λογικό να οδηγήσουν σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας των περισσοτέρων ξενοδοχείων. Ειδικά των μεγάλων πεντάστερων ξενοδοχείων της πόλης”, σημειώνει στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ο πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau κ. Γιάννης Ασλάνης.

“Εκτός από τους λίγους τουρίστες του εξωτερικού που έσπευσαν να αποχωρήσουν,οι Έλληνες διαμένοντες στα ξενοδοχεία αυτήν την περίοδο είναι κυρίως επαγγελματίες, που όμως λόγω του lockdown θα ταξιδεύουν πλέον μόνο όσοι είναι απολύτως απαραίτητο να το πράξουν”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024