Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑκύρωση όλων των αγώνων τένις στην Ελλάδα, πλήν των διεθνών τουρνουά Lyttos Beach ITF World Tour
Ξενοδοχεία

Ακύρωση όλων των αγώνων τένις στην Ελλάδα, πλήν των διεθνών τουρνουά Lyttos Beach ITF World Tour

Στο συγκεκριμένο παγκόσμιο τουρνουά λαμβάνουν μέρος αθλητές επαγγελματίες με τρανταχτό παράδειγμα του παρελθόντος τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκαρη (Νο 5 και Νο 23 αντίστοιχα, της παγκόσμιας κατάταξης).

Η Επιτροπή Κρίσης της ΕΦΟΑ, συνέστησε την ακύρωση όλων των εθνικών τενιστικών πρωταθλημάτων και ανταγωνιστικών δραστηριοτήτων έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, εκτός από τα διεθνή πρωταθλήματα στη ξενοδοχειακή μονάδα Lyttos Beach στη Χερσόνησο Κρήτης, για τα οποία το ξενοδοχείο εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία όλα τα βασικά μέτρα και πραγματοποιεί συνεχή τεστ για την αποτροπή της εξάπλωσης του COVID-19.

Στο συγκεκριμένο παγκόσμιο τουρνουά λαμβάνουν μέρος αθλητές επαγγελματίες με τρανταχτό παράδειγμα του παρελθόντος τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκαρη (Νο 5 και Νο 23 αντίστοιχα, της παγκόσμιας κατάταξης).

Το Lyttos Beach, εκτός των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων, λειτουργεί υπερσύγχρονο γυμναστήριο για επαγγελματίες και χομπίστες, οργανωμένη ακαδημία τένις (Lyttos Beach Tennis Academy) και διαθέτει εκτός το σύγχρονο κτίριο του αθλητικού κέντρου, 19 γήπεδα τένις, 4 γήπεδα padel, θερμαινόμενες πισίνες 50 μέτρων ολυμπιακών προδιαγραφών και 25 μέτρων waterpolo, 3par γήπεδο golf, 2 γήπεδα ποδοσφαίρου 8Χ8 (FIFA 2), basketball, beach volley, beach tennis και bike center.

Το Lyttos Beach, βρίσκεται πάνω σε αμμώδη παραλία 350 μέτρων, όπου οι επισκέπτες του αφήνονται στην εξυπηρέτηση και στην απόλαυση μιας ξεχωριστής εμπειρίας και φιλοξενίας, με πιστοποιήσεις από φορείς, όπως HACCP, “Γαλάζια Σημαία”, “Green Key”, “Bike Friendly” κ.λπ.

Οι ημιτελικοί και οι τελικοί των ανδρών, θα μεταδίδονται ζωντανά από το κυρίως γήπεδο “Στέφανος Τσιτσιπάς”, από συνδρομητικό κανάλι.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024