Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ BA σταματά τις πτήσεις από /προς το αεροδρόμιο London Gatwick
Αεροπορικές εταιρείες

Η BA σταματά τις πτήσεις από /προς το αεροδρόμιο London Gatwick

Η αεροπορική εταιρεία θέτει πολύ περισσότερο από το προσωπικό της σε καθεστώς υποχρεωτικής αργίας.

Η British Airways πρόκειται να μειώσει τις δραστηριότητές της κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και να θέσει “πολύ περισσότερο” από το προσωπικό της σε καθεστώς υποχρεωτικής αργίας, ως αποτέλεσμα του lockdown της Αγγλίας, αναφέρει το Sky News. Η εταιρεία παύει επίσης όλες τις πτήσεις της από το Gatwick έως τον Δεκέμβριο.

Σε επιστολή προς το προσωπικό της, η διοίκηση της BA αναφέρει: “Έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση να μειώσουμε περαιτέρω τη λειτουργία μας για τον υπόλοιπο Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει πολύ λιγότερες πτήσεις από ό,τι περιμέναμε το Νοέμβριο και επίσης ότι θα καθηλώσουμε περισσότερα από τα αεροσκάφη μας, συμπεριλαμβανομένης της παύσης όλων των πτήσεων από το Gatwick έως τον Δεκέμβριο”. Η επιστολή προσθέτει ότι με το lockdown η αεροπορική εταιρεία θα “μετακινήσει πολλούς περισσότερους συναδέλφους, τόσο από τον τομεία λειτουργίας όσο και υποστήριξης βάσει του κυβερνητικού εκτεταμένου Σχεδίου Διατήρησης Εργασίας”.

Η BA θα συνεχίσει τις πτήσεις για τον επαναπατρισμό πελατών της που βρίσκονται στο εξωτερικό,καθώς και για την μεταφορά βασικών φορτίων, λέει η επιστολή.

Εκπρόσωπος της ΒΑ ανέφερε ότι η αεροπορική εταιρεία “επανεξετάζει επειγόντως” το πρόγραμμά της για τον Νοέμβριο μετά την ανακοίνωση του lockdown. “Η εστίασή μας είναι στη διατήρηση ανοιχτών κρίσιμων αεροπορικών συνδέσεων: φέρνοντας στο σπίτι τους χιλιάδες πελάτες που βρίσκονται σήμερα στο εξωτερικό, μεταφέροντας ζωτικά αγαθά και διασφαλίζοντας ότι άτομα που επιτρέπεται να ταξιδεύουν εντός και εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου για εργασία, εκπαίδευση και άλλους λόγους που ορίζει η κυβέρνηση μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν”.

Η BA επικοινωνεί με πελάτες των οποίων οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το Αεροδρόμιο Gatwick δήλωσε ότι σκοπεύει να παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια του lockdown.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024