Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η ψηφιακή 7η Athens International Tourism Expo 2020 ανοίγει στις 27 Νοεμβρίου

Τατιάνα Ρόκου - 10 Νοέμβριος 2020, 14:45

Online πλατφόρμας προσφέρεται στους εκθέτες και τους Buyers για να πραγματοποιήσουν τα Β2Β meetings τους μέσω συστήματος Teleconference.


Την περίοδο 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2020, ώρες 12.00–14.00 και 17.00–19.00, έρχεται η Virtual 7η Athens International Tourism Expo, δημιουργώντας ένα networking προβολής και εμπορικών συνεργασιών για τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα παραμένει ψηλά στους top τουριστικούς προορισμούς για το 2021, και η έκθεση με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας φέρνει κοντά και με ασφάλεια εκθέτες, Buyers και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό με την Virtual 7η Athens International Tourism Expo ως όχημα προβολής για νέες διεθνείς συμφωνίες.

Όλες οι επιχειρήσεις των ελληνικών καταλυμάτων και του τουρισμού, λόγω πανδημίας, έχουν στη virtual μορφή διοργάνωση της έκθεσης το 2020 τον τρόπο να στηρίξουν την προβολή και επικοινωνία τους σε όλες τις αγορές του εξωτερικού.

Οι Buyers που συμμετέχουν στην έκθεση
Η ανοδική πορεία που έχει διαγράψει, μέχρι σήμερα η έκθεση, θα συνεχιστεί και το 2020 με τη συμμετοχή Buyers από μεγάλα γραφεία του εξωτερικού (Tour Operators, Travel Agencies και επιχειρήσεων MICE). Στην έκθεση συμμετέχουν ως Buyers περισσότερα από 80 γραφεία του εξωτερικού από Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη, Βαλκάνια και Μέση Ανατολή, με έμφαση στις χώρες “κλειδιά” για τον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας, ενώ παράλληλα οι αιτήσεις για συμμετοχές αυξάνονται συνεχώς.

Online πλατφόρμας προσφέρεται στους εκθέτες και τους Buyers για να πραγματοποιήσουν τα Β2Β meetings τους μέσω συστήματος Teleconference.

Οι εκθέτες με τα Ψηφιακά τους περίπτερα
Στη νέα αυτή virtual μορφή της έκθεσης, τα παραδοσιακά stands των Εκθετών θα δώσουν τη θέση τους στα “Ψηφιακά περίπτερα”. Στα Ψηφιακά περίπτερα ο Εκθέτης θα έχει τη δυνατότητα να καταχωρήσει: Λογότυπο, εταιρικό προφίλ, εικόνες και φωτογραφίες, δελτία Τύπου, τo video που επιθυμεί διάρκειας 60’‘, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Στην Virtual 7η Athens International Tourism Expo 2020, συμμετέχουν: επιχειρήσεις τουρισμού Leisure & Luxury, ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, βίλες, καταλύματα αλλά και γραφεία που ασχολούνται με Alternative & Culture Tourism, Tours, Online & Digital Systems, εταιρείες Marketing & Management.

Για την προσέλκυση online eπισκεπτών από ξένες αγορές, η διοργάνωση της έκθεσης έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα προώθησης της έκθεσης στο εξωτερικό. Ενημερωτικά newsletters αποστέλλονται σε περισσότερους από 60.000 Tour Operators, Travel Agencies, εταιρείες τουρισμού και οργανισμούς του εξωτερικού, για να συμμετέχουν στην έκθεση, ως online επισκέπτες και να πραγματοποιήσουν παράλληλα μέσω Teleconference προγράμματος Β2Β meetings με τους εκθέτες. Ήδη πλειάδα τουριστικών γραφείων, από όλους τους κλάδους τουρισμού έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή και θα συμμετέχουν στα One to One meetings με τους εκθέτες που θα επιλέξουν.

Πακέτα σε ειδικές τιμές συμμετοχής για τους εκθέτες έχει δημιουργήσει η διοργανώτρια εταιρεία Leadertech, έτσι ώστε να δώσει κίνητρο στις τουριστικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν για να προβληθούν στη διεθνή αγορά και να πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους buyers και με τους επισκέπτες, με στόχο την υλοποίηση νέων συνεργασιών για το 2021.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top