Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Jet2 ξεκινά δρομολόγια από Μπρίστολ προς Λέσβο και Καλαμάτα το καλοκαίρι του 2021

Τατιάνα Ρόκου - 11 Νοέμβριος 2020, 13:24

Περιλαμβάνονται τέσσερις εντελώς νέοι προορισμοί από το Μπρίστολ: η Σμύρνη στην Τουρκία, η Καλαμάτα και η Λέσβος στην Ελλάδα και η Κόστα ντε Αλμέρια στην Ισπανία, με έναρξη την 1η Απριλίου.


Η Jet2.com και ο Τ.Ο. Jet2holidays πρόκειται να προσφέρουν πτήσεις και πακέτα διακοπών από το Μπρίστολ για πρώτη φορά, από το καλοκαίρι του 2021. Το βρετανικό αεροδρόμιο θα γίνει η δέκατη βάση της Jet2 στο Ηνωμένο Βασίλειο, από όπου θα λειτουργεί προς 33 προορισμούς.

Περιλαμβάνονται τέσσερις εντελώς νέοι προορισμοί από το Μπρίστολ: η Σμύρνη στην Τουρκία, η Καλαμάτα και η Λέσβος στην Ελλάδα και η Κόστα ντε Αλμέρια στην Ισπανία.Υπάρχουν επίσης 11 προορισμοί προς πώληση για το χειμώνα 2021-22, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων για σκι προς Γενεύη, Γκρενόμπλ και Σάλτσμπουργκ.

Κατά τη διάρκεια του ερχόμενου καλοκαιριού η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί έως και 56 πτήσεις την εβδομάδα από το Μπρίστολ, όπου θα διαθέτει τρία αεροσκάφη, με συνολικά 450.000 θέσεις για τη σεζόν. Η ίδια η Jet2 περιέγραψε το νέο πτητηικό πρόγραμμα ως “τεράστιο”, ξεκινώντας από την 1η Απριλίου.

Η άφιξη των Jet2.com και Jet2holidays στο Αεροδρόμιο του Μπρίστολ θα δημιουργήσει 200 ​​νέες θέσεις εργασίας όπως σε πλήρωμα πτήσης και καμπίνας, μηχανικούς και προσωπικό εδάφους.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Steve Heapy δήλωσε: “Η ανακοίνωση της δέκατης βάσης μας στο Ηνωμένο Βασίλειο αντικατοπτρίζει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την επιτυχημένη επιχείρησή μας και να γίνουμε η κορυφαία επιχείρηση ταξιδιών αναψυχής στο Ηνωμένο Βασίλειο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top