Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤο 'Ελ. Βενιζέλος' στα 10 ασφελέστερα, υγειονομικά, αεροδρόμια του κόσμου
Αεροδρόμια

Το 'Ελ. Βενιζέλος' στα 10 ασφελέστερα, υγειονομικά, αεροδρόμια του κόσμου

Πρώτο βρίσκεται το Hamad International Airport, στην Ντόχα του Κατάρ.

Σύμφωνα με το Safe Travel Barometer, ο ΔΑΑ “Ελ. Βενιζέλος”, με βαθμολογία 4.3, βρίσκεται στην 9η θέση, μέσα στην κορυφαία 10άδα των ασφαλέστερων, υγειονομικά, αεροδρομίων διεθνώς. Πρώτο βρίσκεται το Hamad International Airport στην Ντόχα του Κατάρ, έχοντας όμως την ίδια βαθμολογία (4.4) με αυτά των Heathrow Airport στο Λονδίνο, Singapore Changi Airport στη Σιγκαπούρη και Abu Dhabi International Airport και Dubai International Airport, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τα άλλα διεθνή αεροδρόμια με την ίδια βαθμολογία με εκείνη του αεροδρομίου της Αθήνας είναι του Παρισιού (Paris Charles de Gaulle) του Ισραήλ (Ben-Gurion International Airport), του Μουμπάι (Chhatrapati Shivaji Maharaj International Airport), της Κωνσταντινούπολης (Istanbul Airport) και της Βοστώνης (Boston-Logan International Airport).

Το Safe Travel Barometer καταγράφει στη βάση δεδομένων του όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως αυτά ανακοινώνονται από τους φορείς και τις επιχειρήσεις ανά τον κόσμο και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα στους τομείς των αερομεταφορών, της φιλοξενίας, της κρουαζιέρας, αλλά και προορισμούς.

Στην κατηγορία των αεροπορικών εταιρειών, οι ελληνικές Aegean και Ellinair κατέγραψαν σκορ 2.6 και 2.2 αντίστοιχα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024