Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Νέες ημερομηνίες για την BIT 2021: 9-11 Μαΐου 2021

Τατιάνα Ρόκου - 17 Νοέμβριος 2020, 12:07

Οι διοργανωτές της BIT εργάζονται στο να καταστήσουν κάθε θεματική ενότητα (Αναψυχή, MICE, Γάμος, Τεχνολογία-BeTech, Εμπειρία και Απασχόληση-BIT4JOB) μια καλά καθορισμένη ζώνη, που θα ενθαρρύνει την εποικοδομητική συνάντηση προσφοράς και ζήτησης.


Αρχικά προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο του 2021, η Διεθνής Έκθεση Ταξιδιού BIT θα διεξαχθεί πλέον στο fieramilanocity από τις 9 έως τις 11 Μαΐου 2021. Η κορυφαία τουριστική έκθεση στην Ιταλία, όσο και σημαντική εκθεσιακή εκδήλωση για τον τουρισμό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έλαβε υπόψιν της τις ανάγκες της τουριστικής αγοράς για νέους τρόπους ταξιδιού, την εποχικότητα του τουρισμού και την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, “οι νέες ημερομηνίες θα επιτρέψουν στην BIT να εκμεταλλευθεί πλήρως το ρόλο της τόσο ως οδηγός για τον κλάδο όσο και ως εξαιρετικό εργαλείο για τους διεθνείς buyers, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει μια επαρκής χρονικά περίοδος για την αποτελεσματική αναδιοργάνωση και τον προγραμματισμό της επανέναρξης των τουριστικών δραστηριοτήτων και της προσφοράς”.

“Για το σκοπό αυτό”, καταλήγουν, “η BIT απασχολείται στο να καταστήσει κάθε θεματική ενότητα (Αναψυχή, MICE, Γάμος, Τεχνολογία-BeTech, Εμπειρία και Απασχόληση-BIT4JOB) μια καλά καθορισμένη ζώνη, που θα ενθαρρύνει την εποικοδομητική συνάντηση προσφοράς και ζήτησης. Αυτό, σε ένα πλαίσιο που ενθαρρύνει επίσης την άμεση ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top