Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ο ΣΕΤΕ συμμετέχει στο 100% Hotel Show | The Online Edition

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Νοέμβριος 2020, 12:04

Οι ξενοδόχοι και οι επαγγελματίες που θα επισκεφθούν την online έκθεση θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του και να διερευνήσουν τις προοπτικές ένταξής τους στα μέλη του.


Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων συμμετέχει στο 100% Hotel Show | The Online Edition (23-27 Νοεμβρίου στο hotelshow.gr) και θα συναντήσει on camera ξενοδόχους και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς.

Το 100% Hotel Show αποτελεί μία από τις δυναμικότερες εκθέσεις για ξενοδοχεία, και η φετινή του Online διοργάνωση αναμένεται να αποτελέσει μία σημαντική καινοτομία, που θα γεφυρώσει την επικοινωνία μεταξύ των ξενοδόχων και της αγοράς του τουρισμού. Ο ΣΕΤΕ, ο σημαντικότερος οργανισμός προώθησης των συμφερόντων της τουριστικής αγοράς, συμμετέχει στο φετινό 100% Hotel Show | The Online Edition, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου σε σχέση με τα προγράμματα που διαθέτει, αλλά και τις δράσεις του.

Οι ξενοδόχοι και οι επαγγελματίες που θα επισκεφθούν την online έκθεση θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του και να διερευνήσουν τις προοπτικές ένταξής τους στα μέλη του. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δράσεις του Συνδέσμου, αλλά και τα εργαλεία που παρέχει στην τουριστική αγορά.

Το κοινό που επιθυμεί να επικοινωνήσει με τα στελέχη του ΣΕΤΕ μπορεί να κλείσει ραντεβού μέσα από το ειδικό προφίλ εκθέτη, ενώ τις ημέρες της έκθεσης θα μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τους εκπροσώπους του on camera.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top