Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠαράταση προθεσμίας στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση του Ξενία Κομοτηνής
Ξενοδοχία

Παράταση προθεσμίας στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση του Ξενία Κομοτηνής

Νέα ημερομηνία για την υποβολή φακέλων δικαιολογητικών η Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ (ΕΤΑΔ ΑΕ) ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή φακέλων δικαιολογητικών του ηλεκτρονικού ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού (e-auction) για την μακροχρόνια εκμίσθωση του Ξενία Κομοτηνής (Q109841) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-publicrealestate.gr ως εξής:

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού, ορίζεται η Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, 12:00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ ΑΕ, Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι σκοπός του Διαγωνισμού είναι η μακροχρόνια εκμίσθωση του Ξενία για 30 έτη με δυνατότητα παράτασης για 20 επιπλέον έτη, κατόπιν συμφωνίας και των δύο μερών (και υπό την προϋπόθεση ότι ο μισθωτής έχει τηρήσει τους όρους της σύμβασης έως τότε). Ο ανάδοχος θα αναλάβει τις δαπάνες για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του ακινήτου με βάση την ήδη πραγματοποιθείσα δόμηση.

Το ακίνητο βρίσκεται εντός της πόλεως της Κομοτηνής, στην οδό Σισμανόγλου 43, στο κέντρο της πόλης, περί τα 600 μ. από την κεντρική πλατεία -Πλατεία Ειρήνης και περί τα 2.800 μ. από την πιο κοντινή έξοδο της Εγνατίας Οδού. Αποτελείται από έκταση εμβαδού 18.205 (18.225 τ.μ. σύμφωνα με την κτηματολογική εγγραφή) συμπεριλαμβανομένων των κτισμάτων. Αξίζει να επισημανθεί ότι το ακίνητο διαθέτει υπόλοιπο δόμησης, βάσει των ισχυόντων πολεοδομικών παραμέτρων.

Το Ξενία Κομοτηνής στο παρελθόν λειτουργούσε ως ξενοδοχείο 3* δυναμικότητας 26 δωματίων/46 κλινών. Το κτίσμα αποτελείται από δύο πτέρυγες. Η αριστερή περιλαμβάνει υπερυψωμένο ισόγειο και έναν όροφο, όπου βρίσκονται τα υπνοδωμάτια. H δεξιά διαμορφώνεται σε υπερυψωμένο ισόγειο όπου περιλαμβάνονται χώροι υποδοχής, εστιατόριο, καθιστικό-bar και βοηθητικοί χώροι (WC, μαγειρεία, κ.λπ.). Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει παρεκκλήσι, πισίνα κύρια και παιδική, σιντριβάνι, παιδική χαρά και υπαίθριος χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024