Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Η Travel Technology Europe αλλάζει όνομα σε TravelTech Show

Χάρις Καρδογιάννη - 23 Νοέμβριος 2020, 12:44

Η Travel Technology Europe, που διεξάγεται παράλληλα με το Business Travel Show, μετονομάζεται σε TravelTech Show και θα ξεκινήσει με μια νέα, υβριδική μορφή.


Η ψηφιακή, διήμερη εκδήλωση Travel Technology Europe θα λάβει χώρα στις 22 και 23 Ιουνίου 2021 και θα περιλαμβάνει τόσο επαφές πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά και ένα εικονικό πρόγραμμα συνεδρίων και δικτύωσης που θα ξεκινήσει στην περιοχή Ασία Ειρηνικού, πριν μετακινηθεί στην Ευρώπη και ολοκληρωθεί στις ΗΠΑ.

Το κρίσιμο στοιχείο της προσωπικής επαφής του TravelTech Show θα λάβει χώρα στο ExCeL του Λονδίνου μετά από αρκετά χρόνια στο Olympia. Η εκδήλωση στο Λονδίνο θα προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα buyers, για να φέρει πιο κοντά τους αγοραστές και τους προμηθευτές.

“Η διεξαγωγή του TravelTech Show είναι το επόμενο στάδιο εξέλιξης για εμάς και τη βιομηχανία και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι στην προοπτική του να φέρουμε σε επαφή ένα διεθνές κοινό ειδικών ανώτερου επιπέδου σε θέματα ψηφιακής, εμπορικής τεχνολογίας και μάρκετινγκ για να μάθουν, να αναπτυχθούν, να πουλήσουν και να αγοράσουν ο ένας από τον άλλον”, δήλωσε ο David Chapple, διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας, Northstar Travel Group, για το Ηνωμένο Βασίλειο.

“Με την υποστήριξη του διεθνούς κύρους των εμπορικών σημάτων της Northstar Travel Group brands, συμπεριλαμβανομένων των Phocuswright και WiT, οι buyers από τον παγκόσμιο τουριστικό τομέα θα μυηθούν σε καινοτομίες, νέες μακροοικονομικές και μικροoικονομικές τάσεις και πρωτότυπη τεχνολογία για να εξυγχρονίσουν το τεχνολογικό τους ‘απόθεμα’. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και για διά ζώσης και για διαδικτυακή δικτύωση, για την παρουσίαση επιχειρηματικών και οι τεχνολογικών προσφορών σε συνάδελφους και ανταγωνιστές και για νέους δρόμους προς αυξημένη αποδοτικότητα, αυξημένα έσοδα και καλύτερες πορείες για τους πελάτες, μέσω εκπαιδευτικού προγράμματος”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top