Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

ARD, V+O, ADAF, Nike και Aegean στην κορυφή των Event Awards 2020

Τατιάνα Ρόκου - 23 Νοέμβριος 2020, 14:02

Τις μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού απέσπασαν η YARD ως Event Production of the Year, η V+O Communication ως Agency of the Year, το Athens Digital Arts Festival Event ως Organiser of the Year. Η ΝΙΚΕ ανακηρύχθηκε Event Marketer of the Year, ενώ το AEGEAN ΝΕΟ 320 Revelation EVENT κέρδισε τον τίτλο του 'Event of the Year.


Τα Event Awards 2020, ο θεσμός των βραβείων που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα τελευταία 5 χρόνια στη χώρα μας τα πιο δημιουργικά και καινοτόμα έργα στο χώρο των εκδηλώσεων, ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των νικητών μέσω του eventawards.gr

“Μπορεί στη φετινή διοργάνωση να στερηθήκαμε μία λαμπρή γιορτή απονομής, αλλά δεν στερηθήκαμε τη χαρά να γνωρίσουμε τα έργα και τους ανθρώπους στη χώρα μας που επενδύουν στη δημιουργία, την καινοτομία, την τεχνολογία και προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών εκδηλώσεις, κατακτώντας έτσι την υψηλότερη θέση στο βάθρο των νικητών και γίνονται παράδειγμα επιχειρηματικής αριστείας. Συγχαρητήρια στις εταιρίες που συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να μας θυμίζουν ότι οι εκδηλώσεις προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και επικοινωνούν με τρόπο δημιουργικό και αποτελεσματικό το μήνυμα μιας μάρκας, ενός οργανισμού ή μιας ομάδας”, αναφέρει η διοργαμώτρια εταιρεία, Boussias Communications.

Tα Event Awards επιβράβευσαν τις καλύτερες ενέργειες δίνοντας στις υποψηφιότητες με την μεγαλύτερη βαθμολογία τα platinum βραβεία. Η Yard απέσπασε 3 platinum στις ενότητες:

  • Brands & Experiences για τον πελάτη Λαϊκό ΕυρωπαΚικό Κόμμα και το EPP – Manfred Weber’s Election Campaign Launch Event,
  • στην ενότητα Corporate Events για τον πελάτη της Nike Global και το Nike  Zoom Freak I Launch – Zappeion Unveil Event και
  • στην ενότητα Event Partners / Suppliers για το AEGEAN NEO 320 Revelation EVENT που υλοποίησε για την Aegan Airlines και το PR Agency V+O Communications.
  • Στην ενότητα Best Events/ Thematical το platinum κέρδισε η διοργάνωση “15 Years Anniversary Athens Digital Arts Festival” που υλοποίησαν το Athens Digital Arts Festival, ο Δήμος Αθηναίων – Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.
  • Η εταιρία ZeniΘ για το My energy run απέσπασε το platinum βραβείο στην ενότητα Sponsorships.
  • Στην ενότητα Marketing & Communication το platinum κέρδισε ο ΟΠΑΠ που με τη διαφημιστική eταιρεία Momentum Athens παρουσίασαν το έργο “Η Πρώτη Διαδραστική Υπόγεια Διάβαση στην Ελλάδα”.

Την αξιολόγηση των έργων ανέλαβαν 21 κορυφαίοι και καταξιωμένοι εκπρόσωποι της επικοινωνίας, του Marketing, του Consulting, αλλά και θεσμικών φορέων. Τα Event Awards διοργανώνονται από τη Boussias Communications και το Marketing Week, ενώ χορηγός φέτος ήταν η CONEQ Hellas.

Ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής κ. Ανδρέας Τσιλιφώνης δήλωσε: “Τα Event Awards είναι ένας θεσμός που τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει και έχει επιβραβεύσει τα καλύτερα έργα της ζωντανής επικοινωνίας, αυτής των εκδηλώσεων. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Βιώνουμε μία καινούρια πραγματικότητα, η οποία θα μας μάθει να φτιάχνουμε και να βλέπουμε τις εκδηλώσεις με ένα διαφορετικό τρόπο. Και εμείς θα είμαστε μάρτυρες σε αυτήν την εξέλιξη. Η Boussias Communications έχει υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια τον θεσμό των βραβείων και την ευχαριστούμε. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή που αφιέρωσε πάρα πολύ σημαντικό χρόνο για να δει προσεκτικά τα έργα και να βραβεύσει τα καλύτερα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top