Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Ακυρώσεις ταξιδιών για την P&O Cruises έως την άνοιξη του 2021

Τατιάνα Ρόκου - 24 Νοέμβριος 2020, 14:14

Η εταιρεία κρουαζιέρας ελπίζει να ξαναρχίσει τα δρομολόγια της Καραϊβικής τον ερχόμενο Φεβρουάριο και αυτά με αφετηρία το Southampton τον Μάρτιο του 2021.


Η P&O Cruises ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει όλες τις κρουαζιέρες της μέχρι τον επόμενο Απρίλιο ως απάντηση στην τρέχουσα αβεβαιότητα σχετικά με τα ευρωπαϊκά λιμάνια.

Η εταιρεία κρουαζιέρας ελπίζει να ξαναρχίσει τα δρομολόγια της Καραϊβικής τον ερχόμενο Φεβρουάριο και αυτά με αφετηρία το Southampton τον Μάρτιο του 2021.

Ωστόσο, δήλωσε σήμερα το πρωί ότι ήταν σωστό να ανακοινώσει τις περαιτέρω ακυρώσεις τώρα, καθώς οι τελικές πληρωμές για αυτές τις κρουαζιέρες πρόκειται να γίνουν πολύ σύντομα.

Ο πρόεδρος της P&O Cruises, Paul Ludlow, είπε: “Με ελπιδοφόρους τίτλους ειδήσεων (σ.σ. για το εμβόλιο) σαφώς δε θέλουμε να επεκτείνουμε την παύση μας στις επιχειρήσεις μας περισσότερο από το απολύτως απαραίτητο, αλλά δεδομένης των συνεχώς μεταβαλλόμενων οδηγιών σχετικά με τα διεθνή ταξίδια και τους διαφορετικούς κανονισμούς σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια τα οποία προσεγγίζουμε, θεωρήσαμε ότι ήταν συνετό να ακυρώσουμε αυτές τις πρόσθετες ημερομηνίες. Επιπλέον, καθώς επίκεινται άμεσα οι ημερομηνίες τελικών πληρωμών για αυτές τις κρουαζιέρες, νιώσαμε ότι αυτό ήταν το σωστό να κάνουμε για τους πελάτες μας.

Λυπούμαστε πολύ που απογοητεύσαμε αυτούς που επρόκειτο να ταξιδέψουν, αλλά πραγματικά ελπίζουμε ότι θα κάνουν εκ νέου κράτηση αργότερα μέσα στο έτος ή για το νέο μας πρόγραμμα των διακοπών του 2022 που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα, με έντονη μάλιστα ζήτηση, δείχνοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρουαζιέρα στο μέλλον”.

Όλοι οι επιβάτες σε μια ακυρωμένη κρουαζιέρα θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν αυτόματα πίστωση 125% για μελλοντικό ταξίδι ή εναλλακτικά 100% επιστροφή των χρημάτων τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top