Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Αίτημα της FedHATTA για παράταση του 'Τουρισμός για Όλους' έως το τέλος του 2021

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Νοέμβριος 2020, 15:00

Η διάρκεια του προγράμματος μέσω τουριστικών γραφείων ορίζεται από την επομένη της δημοσίευσης των οριστικών πινάκων δικαιούχων έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020.


Την παράταση του προγράμματος “Τουρισμός για όλους” μέσω τουριστικών γραφείων, μέχρι το τέλος του 2021 (αντί για 31 Δεκεμβρίου 2020), ζήτησε με επιστολή της προς το Υπουργείο Τουρισμού η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού FedHATTA, καθώς δεδομένων των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την πανδημία, είναι αντικειμενικά αδύνατο μέχρι τέλος του έτους οι δικαιούχοι να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τα vouchers τους.

Όπως είναι γνωστό, η διάρκεια του προγράμματος “Τουρισμός για όλους” μέσω τουριστικών γραφείων, ορίζεται από την επομένη της δημοσίευσης των οριστικών πινάκων δικαιούχων έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020.

Όμως, εν μέσω του γενικευμένου πανελλήνιου lockdown, που επιβάλλει περιορισμούς στις μετακινήσεις και της σοβαρής υγειονομικής κρίσης που προκαλεί μεγάλη αβεβαιότητα, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την εξέλιξη της πανδημίας, αλλά και τα υγειονομικά μέτρα που θα λαμβάνει η Πολιτεία για τη συγκράτησή της.

Επιπλέον, η οριστική λίστα των παρόχων - τουριστικών γραφείων δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, επομένως τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ περιορισμένα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top