Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Δωρεάν διευρυμένη ταξιδιωτική ασφάλεια με κάλυψη πολλαπλών κινδύνων από την Emirates

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Νοέμβριος 2020, 14:09

Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία της εταιρείας επεκτείνει σημαντικά την ασφάλεια για COVID-19, με επιπλέον ταξιδιωτική κάλυψη πολλαπλών κινδύνων για όλους τους πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο από την 1η Δεκεμβρίου.


Η Emirates, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών της, πρωτοπορεί παρέχοντάς τους διευρυμένη ταξιδιωτική κάλυψη πολλαπλών κινδύνων, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Το πρωτοποριακό πακέτο ασφάλισης θα ισχύει αυτόματα για αγορές εισιτηρίων από την 1η Δεκεμβρίου και επεκτείνεται σε πτήσεις με κοινούς κωδικούς της Emirates που πραγματοποιούνται από συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, αρκεί ο αριθμός εισιτηρίου να ξεκινά με 176.

Η νέα, διευρυμένη κάλυψη παρέχεται από την AIG Travel και αποτελεί πρωτοπορία για τον  κλάδο των αερομεταφορών και της ταξιδιωτικής ασφάλισης, ενώ έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε όλους τους επιβάτες της Emirates μία πραγματικά μοναδική παροχή προκειμένου να ταξιδεύουν χωρίς άγχος και προβληματισμούς.

Η πρωτοποριακή ασφάλεια καλύπτει όλους τους πελάτες της Emirates σε οποιονδήποτε προορισμό πετούν και ανεξαρτήτως κατηγορίας θέσης. Τα κυριότερα σημεία της κάλυψης περιλαμβάνουν:

  • Έκτακτα ιατρικά έξοδα εκτός της χώρας παραμονής του επιβάτη και έξοδα διακομιδής έκτακτης ανάγκης έως 500.000 δολάρια, με ισχύ και για τον COVID-19 (εάν ο πελάτης προσβληθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού) καθώς και άλλες επείγουσες ιατρικές ανάγκες κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο εξωτερικό.
  • Ακύρωση ταξιδιού έως 7.500 δολ. για αγορές που δεν περιλαμβάνουν επιστροφή χρημάτων, εάν ο ταξιδιώτης ή κάποιος συγγενής του (σύμφωνα με την καθορισμένη πολιτική) δεν μπορεί να ταξιδέψει επειδή έχει διαγνωστεί με COVID-19 πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησής του ή για άλλους σαφώς προσδιορισμένους λόγους.
  • Ακύρωση ταξιδιού ή έκτακτη επιστροφή νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία, έως και 7.500 δολ., εάν το σχολικό έτος παραταθεί λόγω του COVID-19 μετά την ημερομηνία αναχώρησης και ο ταξιδιώτης ή ένας συγγενής (σύμφωνα με την καθορισμένη πολιτική) είναι καθηγητής πλήρους απασχόλησης, υπάλληλος πλήρους απασχόλησης, ή μαθητής στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 
  • Έκτακτη επιστροφή από το ταξίδι έως 7.500 δολάρια για αγορές που δεν περιλαμβάνουν επιστροφή χρημάτων και επιπλέον έξοδα για επιστροφή στη χώρα διαμονής, εάν ο ταξιδιώτης ή κάποιος συγγενής του (σύμφωνα με την καθορισμένη πολιτική) αρρωστήσει σοβαρά, όπως για παράδειγμα, εάν προσβληθεί με COVID-19 ενώ ταξιδεύει στο εξωτερικό.
  • Μη διεκπεραίωση του ταξιδιού έως και 7.500 δολάρια, εάν ο ταξιδιώτης βρεθεί θετικός στον COVID-19 ή σε ιατρική εξέταση στο αεροδρόμιο και του ζητηθεί να μην ταξιδέψει. 
  • 150 δολ. την ημέρα ανά άτομο, για έως και 14 συνεχόμενες ημέρες εάν, ενώ βρίσκεται εκτός της χώρας διαμονής του, ο ταξιδιώτης βγει θετικός στον COVID-19 και τοποθετηθεί απροσδόκητα σε υποχρεωτική καραντίνα από τον αρμόδιο κυβερνητικό οργανισμό, εκτός της χώρας διαμονής του.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Emirates, Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, δήλωσε: “Η Emirates ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία που προσέφερε δωρεάν παγκόσμια κάλυψη για τον COVID-19 στους ταξιδιώτες τον Ιούλιο και η ανταπόκριση των πελατών μας ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντική. Δεν επαναπαυτήκαμε όμως, αντιθέτως συνεχίσαμε να ψάχνουμε τρόπους για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους πελάτες μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που πλέον μπορούμε να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας τη νέα διευρυμένη ταξιδιωτική ασφάλεια πολλαπλών κινδύνων και κάλυψης για τον COVID-19, η οποία αποτελεί πρωτοπορία για τον κλάδο.

Παρατηρούμε ότι υπάρχει μία έντονη επιθυμία για ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ειδικά κατά τη διάρκεια των χειμερινών εορτών, καθώς οι άνθρωποι αναζητούν θερμότερα κλίματα και οικογενειακούς προορισμούς, όπως το Ντουμπάι. Με την ενεργοποίηση της νέας ταξιδιωτικής ασφάλειας πολλαπλών κινδύνων και της κάλυψης COVID-19, στοχεύουμε στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά για τον σχεδιασμό των ταξιδιών τους, τόσο αυτόν τον χειμώνα όσο και το 2021”.

Επιπροσθέτως, η διευρυμένη κάλυψη της Emirates έχει προβλέψει και για προσωπικά ατυχήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, κάλυψη για χειμερινά σπορ, απώλεια προσωπικών αντικειμένων και διακοπή ταξιδιού λόγω απρόσμενου κλεισίματος του εναέριου χώρου, ταξιδιωτικών συστάσεων ή περιορισμών.

Οι πελάτες δεν χρειάζεται να εγγραφούν ή να συμπληρώσουν οποιαδήποτε φόρμα πριν ταξιδέψουν και δεν υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν αυτήν την κάλυψη που παρέχεται από την Emirates.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top