Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Στις αρχές Δεκεμβρίου ξεκινά καμπάνια επικοινωνίας για τις υπαίθριες δραστηριότητες στην Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Νοέμβριος 2020, 10:03

Η Marketing Greece θα παρουσιάσει μια καμπάνια επικοινωνίας για τις υπαίθριες δραστηριότητες στην Ελλάδα, που αφενός μεν είναι συμβατές με τις επιταγές του COVID-19, αφετέρου αναδεικνύουν τον βιωματικό και αυθεντικό χαρακτήρα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.


Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, κα Ιωάννα Δρέττα, η Ελλάδα πλέον πρέπει να επικοινωνεί τα μηνύματα της υπό το πρίσμα ότι είναι ένα παγκόσμιο Brand με διεθνή αναγνώριση. “Να σημειώσω εδώ και τη πολύ σημαντική παρουσία της χώρας μας στο εξώφυλλο του περιοδικού ‘Monocle’, με αφορμή την πρώτη θέση που κατέκτησε η Ελλάδα στην έρευνα ‘Soft Power Super Stars’. Είναι λοιπόν εξέχουσας σημασίας, οι τεχνικές προσέλκυσης τουριστών του παρελθόντος να μη βρίσκονται στην τρέχουσα ατζέντα της επικοινωνίας. “Πρέπει να επικοινωνούμε με βάση το γεγονός ότι είμαστε πέμπτοι στον κόσμο” σημειώνει η κα Δρέττα και η επόμενη εκστρατεία προβολής της Marketing Greece θα κινηθεί σε αυτό το αξίωμα.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, η Marketing Greece  θα παρουσιάσει μια καμπάνια επικοινωνίας για τις υπαίθριες δραστηριότητες στην Ελλάδα, που αφενός μεν είναι συμβατές με τις επιταγές του COVID-19, αφετέρου αναδεικνύουν τον βιωματικό και αυθεντικό χαρακτήρα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, όπως αναφέρει η κα Δρέττα. Η παρούσα καμπάνια θα περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα εργαλεία της επικοινωνίας με όχημα την εικόνα και τα Video.

“Η Ελλάδα πλέον πρέπει να επικοινωνεί τα μηνύματα της υπό το πρίσμα ότι είναι ένα παγκόσμιο brand με διεθνή αναγνώριση”, τονίζει η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top