Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Cyprus Airways: Προγραμματισμένες πτήσεις μόνο στο σκέλος Μόσχα - Λάρνακα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Νοέμβριος 2020, 16:06

Η εταιρεία δηλώνει ότι η απαγόρευση των ρωσικών αρχών μεταφοράς επιβατών στο σκέλος Λάρνακα - Μόσχα παραβιάζει την αρχή της ίσης μεταχείρισης που υπογραμμίζει η διμερή συμφωνία αεροπορικών υπηρεσιών μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Η Cyprus Airways ανακοινώνει ότι η νέα προγραμματισμένη εβδομαδιαία πτήση της από Λάρνακα προς Μόσχα (Αεροδρόμιο Domodedovo), η οποία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου 2020, δε θα έχει διαθέσιμο προς πώληση το σκέλος Λάρνακα – Μόσχα. Αυτό οφείλεται στις πρόσφατες ενέργειες των ρωσικών αρχών, “που περιορίζουν αυθαίρετα ή απαγορεύουν εντελώς την Cyprus Airways να μεταφέρει επιβάτες στη Ρωσική Ομοσπονδία”.

Ο κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways ανάφερε: “Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι με τη διάκριση και την αθέμιτη μεταχείριση των ρωσικών αρχών προς τη Cyprus Airways, λαμβάνοντας υπόψη ότι δύο ρωσικοί αερομεταφορείς ξεκίνησαν πρόσφατα το δρομολόγιο Μόσχα - Λάρνακα - Μόσχα χωρίς να έχουν παρόμοιους περιορισμούς από τις ρωσικές αρχές. Αυτό παραβιάζει την αρχή της ίσης μεταχείρισης που υπογραμμίζει η διμερή συμφωνία αεροπορικών υπηρεσιών μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας”.

Η εταιρία βασίζεται στη βοήθεια της Κυπριακής Κυβέρνησης για τη διασφάλιση και προστασία δίκαιων και ίσων ευκαιριών στους αερομεταφορείς κάθε πλευράς, ελπίζοντας ότι τα τρέχοντα εμπόδια στην εναέρια κυκλοφορία μεταξύ των δύο χωρών θα επιλυθούν σύντομα προς αμοιβαίο όφελος των ρωσικών και κυπριακών αερομεταφορέων.

Μόλις διευκρινιστεί το θέμα, η εταιρεία θα ανακοινώσει επίσημα το άνοιγμα πωλήσεων για το σκέλος Λάρνακα - Μόσχα. Οι πτήσεις από Μόσχα προς Λάρνακα πραγματοποιούνται κανονικά και είναι διαθέσιμες προς πώληση στην ιστοσελίδα cyprusairways.com.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top