Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπέκταση της παρουσίας της Zeus International με 6 ξενοδοχεία στην Ιταλία
Ξενοδοχία

Επέκταση της παρουσίας της Zeus International με 6 ξενοδοχεία στην Ιταλία

Mε το άνοιγμα του Grand Ηotel Savoia, ξεκινά η συνεργασία της Zeus International με μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες ξενοδοχειακές αλυσίδες, τη Radisson Collection.

H Zeus International, στο πλαίσιο του πλάνου εξωστρέφειας συνεχίζει την επέκτασή της στην Ιταλία με συνολικά 6 ξενοδοχεία. Ήδη από τον Φεβρουάριο του 2018 έχει αναλάβει τη διαχείριση του Hilton Garden Inn Milan Malpensa στην περιοχή Μαλπένσα στο Μιλάνο όπου αποτέλεσε και τη βάση για την είσοδο της Zeus International στην αγορά της Ιταλίας.

Grand Hotel Savoia Cortina d’Ampezzo, a Radisson Collection Hotel
Ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης στις Ιταλικές Άλπεις, το ιστορικό Grand Hotel Savoia Cortina d’Ampezzo και το Radisson Residences Savoia Palace, τα οποία πρόσφατα προστέθηκαν στη Radisson Group, πρόκειται να ανοίξουν τις πύλες τους ξανά στις 18 Δεκεμβρίου 2020, έπειτα από μια μεγάλη ανακαίνιση, η οποία έχει ανανεώσει τις υπηρεσίες τους διατηρώντας παράλληλα την exclusive ταυτότητα. Η Cortina είναι μια exclusive τοποθεσία, ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς των Άλπεων στον κόσμο και τα βουνά της είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Χτισμένο το 1912, σε στυλ art nouveau, το 5 αστέρων Grand Hotel Savoia βρίσκεται στην “καρδιά” της Cortina d’Ampezzo. Το ξενοδοχείο υπήρξε ένα μοναδικό μέρος του ιστορικού ιστού της πόλης και στο κέντρο της κοινωνικής και πολιτιστικής σκηνής. Tο Grand Hotel Savoia διαθέτει διάφορους τύπους δωματίων και σουιτών με μια ευρεία επιλογή υπηρεσιών. Το Savoia Spa, μια πρωτοποριακή ιδέα ιταλικού Spa όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε καινοτόμες θεραπείες, χρήση θερμαινόμενης εσωτερικής πισίνας, γυμναστήριο και personal trainer. Ιδανικό για γάμους και συνέδρια, στο Grand Hotel Savoia θα βρει κανείς μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε ευρύχωρα φουαγιέ και conference halls, τα οποία φωτίζονται με φυσικό φως. Το Grand Hotel Savoia αντιπροσωπεύει τη γαστρονομική ζωή και ψυχαγωγία της Cortina και παρουσιάζει τρία μοναδικά dining concepts. Ένα καινοτόμο στοιχείο του ξενοδοχείου είναι η αρχιτεκτονική της αίθουσας σκι, εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία στεγνώματος και αποθήκευσης. Και για τα παιδιά, το Rupi’s club house είναι μια εγκατάσταση όπου ομάδα παιδαγωγών τα καλωσορίζει, προσφέροντάς τους μια αξέχαστη εμπειρία.

Σχολιάζοντας το άνοιγμα του Grand Hotel Savoia “Savoia Palace”, ο κ. Χάρης Σιγανός, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Zeus International δήλωσε: “Η Ιταλία είναι μια βασική αγορά για την ανάπτυξη του Ομίλου μας. Η ανακατασκευή του κοσμήματος του Italian Hospitality ως Project Managers και η επανέναρξη του ως Hotel Operators των Grand Hotel Savoia & Savoia Palace, ένα από τα καλύτερα ορεινά θέρετρα στον κόσμο, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για τις δυνατότητες της Ιταλίας σε μια τέτοια exclusive τοποθεσία. Η Cortina, ένας από τους πιο μοντέρνους προορισμούς στην Ιταλία, είναι η ιδανική τοποθεσία για όσους αγαπούν τα χειμερινά σπορ και τις εκδρομές στο εκπληκτικό καλοκαιρινό τοπίο. Συγχρόνως με το άνοιγμα του Grand Ηotel Savoia, ξεκινά η συνεργασία μας με μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες ξενοδοχειακές αλυσίδες Radisson Collection, λειτουργώντας προσθετικά στις μέχρι τώρα συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο”.

Radisson Residences Savoia Palace Cortina d’Ampezzo
Στην “καρδιά” της μοντέρνας Cortina υψώνεται το Radisson Residences Savoia Palace Cortina d’Ampezzo, μια πρόσφατα ανακαινισμένη, ορεινή εμπειρία, σε συνδυασμό με θέα στο βουνό των Δολομιτών. Τα Residences χαρακτηρίζονται από άνετους φωτεινούς χώρους, πλήρως εξοπλισμένους με σύγχρονη μικρή κουζίνα, η οποία συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της φύσης με μια αποκλειστική γκάμα υπηρεσιών. Τα Residences είναι η ιδανική λύση για οικογένειες και παρέες φίλων, προσφέρουν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, ισορροπώντας τα χαρακτηριστικά του ξύλου με τα εκλεπτυσμένα αξεσουάρ επίπλωσης σε απαλά γήινα χρώματα.

Principe Di Lazise Wellness & Spa
Παράλληλα, μεταξύ Βενετίας και Μιλάνου στις πλαγιές των Άλπεων, σε μία απείρου φυσικού κάλλους λίμνη και ένα από τους πιο διάσημους χειμερινούς προορισμούς της Ιταλίας στη λίμνη Lago Di Garda, βρίσκεται το νέο απόκτημα της Zeus International, το ξενοδοχείο Principe Di Lazise Wellness & Spa, ένα πολυτελές θέρετρο με δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως επίσης και με spa επιφάνειας 2.000 τ.μ. με μία μεγάλη γκάμα σε περιποιήσεις ομορφιάς και ευεξίας.

Park Hotel
Στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης Mondovi, της Βόρειας Ιταλίας, στις πιο γραφικές γειτονιές με μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήρια θα συναντήσετε το νέο ξενοδοχείο Park Hotel με πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια. Το Park Hotel φιλοξενεί event και εκδηλώσεις.

Wyndham Rome Midas
Σε απόσταση μόλις 25 λεπτά από το αεροδρόμιο Fiumicino και 20 λεπτά από το κέντρο της “Αιώνιας πόλης” το Wyndham Rome Midas διαθέτει 351 δωμάτια, το καθένα με μπαλκόνι. To Wyndham Midas διαθέτει multi-functional χώρους, συνεδριακές αίθουσες και εστιατόρια. Το καλοκαίρι η εξωτερική πισίνα είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσουν οι επισκέπτες.

Στη φωτογραφία, το ιστορικό Grand Hotel Savoia Cortina d’Ampezzo.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024