Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα διεθνή πρωταθλήματα 'Lyttos Beach ITF World Tennis Tournaments'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Δεκέμβριος 2020, 13:14

Θερμά συγχαρητήρια 'για τις άψογες και ασφαλείς διοργανώσεις που υλοποιήθηκαν', από τον πρόεδρο της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.


Το χρονικό διάστημα από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 17ο Διεθνές Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα για το 2020 (που μετρά στην παγκόσμια κατάταξη ATP ranking & WTA ranking), 5 Ανδρών και 5 Γυναικών, στο ξενοδοχείο Lyttos Beach, στη Χερσόνησσο της Κρήτης.

Οι συμμετοχές στα 10 τελευταία Πρωταθλήματα ήταν 410 μεμονωμένοι αθλητές και αθλήτριες, από 54 χώρες και από τις πέντε ηπείρους, εκ των οποίων οι 28 ήταν ελληνικές συμμετοχές. Τους αθλητές/τριες πλαισίωναν πάνω από 200 συνοδοί, προπονητές και γυμναστές.

Ξεχώρισαν στους άνδρες οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Μάρκος Καλοβελώνης και Αριστοτέλης Θάνος. Στις γυναίκες οι Μιχαέλα Λάκη, Δήμητρα Παύλου, Σαπφώ Σακελλαρίδη, Μάρθα Ματούλα, Μαγδαληνή Αδαλόγλου και Ελένη Χριστοφή.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) κ. Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε: “Σε μια δύσκολη παγκόσμια συγκυρία για τη δημόσια υγεία, η Ε.Φ.Ο.Α τηρώντας απαρέγκλιτα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και με βασική της προτεραιότητα την υγεία των συμμετεχόντων κατάφερε να υλοποιήσει και να ολοκληρώσει 10 διεθνείς διοργανώσεις στην Κρήτη. Εκ μέρους του Δ.Σ., της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης, των Ενώσεων και ολόκληρης της ‘οικογένειας’ του ελληνικού τένις θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες, το ξενοδοχείο Lyttos Beach και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του-χορηγό μας επιχειρηματία Παντελή Σαπουνάκη, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις και να τους εκφράσω θερμά συγχαρητήρια, για τις άψογες και ασφαλείς διοργανώσεις που υλοποίησαν, δεχόμενοι την ευαρέσκεια των υπερκείμενων διεθνών οργανισμών, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και των 5 ηπειρωτικών ομοσπονδιών”.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Κρίσης της Ε.Φ.Ο.Α. συνέστησε την ακύρωση όλων των εθνικών τενιστικών πρωταθλημάτων και ανταγωνιστικών δραστηριοτήτων έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, εκτός από τα διεθνή πρωταθλήματα στην ξενοδοχειακή μονάδα Lyttos Beach στη Χερσόνησο Κρήτης, για τα οποία το ξενοδοχείο εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία όλα τα βασικά μέτρα και πραγματοποιεί συνεχή τεστ για την αποτροπή της εξάπλωσης του COVID-19.

Το Lyttos Beach, εκτός των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων, λειτουργεί υπερσύγχρονο γυμναστήριο για επαγγελματίες και χομπίστες, οργανωμένη ακαδημία τένις (Lyttos Beach Tennis Academy) και διαθέτει εκτός το σύγρονο κτίριο του αθλητικού κέντρου, 19 γήπεδα τένις, 4 γήπεδα padel, θερμαινόμενες πισίνες 50 μέτρων ολυμπιακών προδιαγραφών και 25 μέτρων waterpolo, 3par γήπεδο golf, 2 γήπεδα ποδοσφαίρου 8Χ8 (FIFA 2), basketball, beach volley, beach tennis και bike center.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top