Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔωρεάν αλλαγή κρατήσεων σε όλους τους ναύλους έως τέλος Φεβρουαρίου στον Όμιλο Lufthansa
Αεροπορικές εταιρείες

Δωρεάν αλλαγή κρατήσεων σε όλους τους ναύλους έως τέλος Φεβρουαρίου στον Όμιλο Lufthansa

Όλοι οι ναύλοι θα μπορούν να αλλάζουν δωρεάν όσες φορές χρειάζεται ή θέλει ο επιβάτης έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2021, με προϋπόθεση ότι η αλλαγή έχει κατοχυρωθεί πριν από αυτήν την ημερομηνία.

Συνεχίζεται η πολιτική μηδενικής χρέωσης για την αλλαγή κρατήσεων για εισιτήρια των Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Eurowings, όσες φορές χρειαστεί.

Από το τέλος Αυγούστου, για όλους τους ναύλους των Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Eurowings μπορεί να γίνει αλλαγή κράτησης κατά το δοκούν χωρίς περαιτέρω χρέωση. Η αρχική διάρκεια της προσφοράς αυτής ήταν έως το τέλος του έτους. Πλέον, ο Όμιλος Lufthansa επεκτείνει την προσφορά και όλοι οι ναύλοι θα μπορούν να αλλάζουν δωρεάν όσες φορές χρειάζεται ή θέλει ο επιβάτης έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2021, με προϋπόθεση ότι η αλλαγή έχει κατοχυρωθεί πριν από αυτήν την ημερομηνία. Έπειτα από αυτή την ημερομηνία θα διατίθεται δωρεάν μια ακόμη αλλαγή κράτησης.

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa είχαν δώσει ξανά τη δυνατότητα δωρεάν αλλαγής κράτησης την άνοιξη. Ο μηδενισμός της χρέωσης για την αλλαγή κράτησης ισχύει παγκόσμια για όλα τα νέα εισιτήρια και σε όλους τους ναύλους για πτήσεις μικρών, μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Μια κίνηση από τις εταιρείες του Ομίλου Lufthansa που θέλει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επιβατών για πιο ευέλικτες ταξιδιωτικές επιλογές. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψει επιπλέον χρέωση των επιβατών, σε περίπτωση που η κατηγορία ναύλου που είχαν αρχικά επιλέξει δεν είναι πια διαθέσιμη κατά την αλλαγή κράτησης σε διαφορετική ημερομηνία ή προορισμό. Τυχόν διαφορά στο ναύλο θα πρέπει να πληρωθεί ξεχωριστά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024