Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤέλος η αποσκευή στην καμπίνα για την easyJet
Αεροπορικές εταιρείες

Τέλος η αποσκευή στην καμπίνα για την easyJet

Όλοι οι πελάτες μπορούν πλέον να πάρουν μόνο μια μικρή τσάντα καμπίνας (μέγιστο 45x36x20εκ.) επί του σκάφους χωρίς χρέωση, η οποία πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα.

Η easyJet ανακοίνωσε ότι η πολιτική της για τις αποσκευές καμπίνας θα αλλάξει στις πτήσεις της από τις 10 Φεβρουαρίου 2021. Σύμφωνα με τη νέα πολιτική, όλοι οι πελάτες μπορούν να πάρουν μόνο μια μικρή τσάντα καμπίνας (μέγιστο 45x36x20εκ.) επί του σκάφους χωρίς χρέωση, η οποία πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα.

Οι πελάτες που έχουν κάνει κράτηση για κάθισμα στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους ή για έξτρα χώρο για πόδια (“Up front” ή “Extra legroom”) θα μπορούν να φέρουν μαζί τους μια επιπλέον μεγάλη αποσκευή καμπίνας (μέγιστο 56x45x25εκ.), η οποία μπορεί να μπει στο ντουλάπι. Οι κάτοχοι καρτών easyJet Plus και όσοι είναι πελάτες των ναύλων FLEXI θα συνεχίσουν επίσης να συμπεριλαμβάνουν μια επιπλέον μεγάλη αποσκευή καμπίνας στην κράτησή τους, με την επιφύλαξη χώρου στο αεροσκάφος.

Ο περιορισμένος χώρος στα ντουλάπια των αεροσκαφών σημαίνει ότι οι πελάτες δεν θα είναι πάντοτε βέβαιοι ότι θα έχουν μαζί τους την αποσκευή καμπίνας τους και έτσι για όσους θέλουν ασφάλεια, συνιστάται από την εταιρεια η κράτηση ενός καθίσματος “Up front” ή “Extra legroom”. Σύμφωνα με την easyJet, η νέα πολιτική “θα μειώσει τους χρόνους αναμονής κατά την επιβίβαση και άλλες σχετικές καθυστερήσεις που συμβαίνουν λόγω της τοποθέτησης υπερβολικών αποσκευών καμπίνας και έτσι η κίνηση αυτή θα οδηγήσει σε βελτιωμένη ακρίβεια για όλους τους πελάτες”.

Η νέα πολιτική θα εφαρμοστεί σε όλες τις πτήσεις στις και μετά τις 10 Φεβρουαρίου 2021.

  • Οι πελάτες που ταξιδεύουν από τις 10 Φεβρουαρίου και μετά και έχουν ήδη κάνει κράτηση για κάθισμα Up front ή Extra legroom δε χρειάζεται να κάνουν αλλαγές στην κράτησή τους και μπορούν να φέρουν μαζί τους μια μεγάλη αποσκευή καμπίνας.
  • Οι πελάτες που έχουν ήδη κάνει κρατήσεις για ταξίδια από τις 10 Φεβρουαρίου και μετά και δεν έχουν κάνει κράτηση για προαναφερόμενου τύπου θέσεις θα μπορούν να φέρουν μια μικρή αποσκευή καμπίνας κάτω από το κάθισμα. Εκτός από αυτό θα τους προσφέρεται το προϊόν “FreeJet Hands Free”, εάν επιθυμούν να φέρουν ακόμα μια μεγάλη αποσκευή καμπίνας επιπλέον, μαζί με τη μικρή αποσκευή καμπίνας κάτω από το κάθισμα.
  • Για όλες τις κρατήσεις που γίνονται από σήμερα και μετά για ταξίδια από τις 10 Φεβρουαρίου 2021, θα ισχύει η νέα πολιτική.

Η νέα πολιτική για τις αποσκευές καμπίνας θα ισχύει επίσης για τους πελάτες της easyJet holidays, ωστόσο όλα τα πακέτα της εξακολουθούν να περιλαμβάνουν αποσκευές 23 κιλών ανά άτομο ως στάνταρ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024