Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Swiss κάνει συμφωνία με την American Airlines

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Μάιος 2002, 00:00

Η νέα αεροπορική εταιρία της Ελβετίας, Swiss<.>, επιβεβαίωση την συνεργασία της κοινών κωδικών με την American Airlines<.> η οποία θα ξεκινήσει<...>

στα μέσα του Μαΐου.

Αυτή η κίνηση σχολιάζουν αναλυτές του αεροπορικού χώρου, είναι η προετοιμασία για την ένταξη της Swiss στην αεροπορική συμμαχία

Oneworld<.>

. Η ένταξη σε μια ισχυρή συμμαχία είναι καίριο σημείο για την επιτυχημένη πορεία της Swiss, και όπως αναμένεται θα κάνει επικερδείς πτήσεις το ένα τρίτο των μακρινών πτήσεων της. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η κατάρρευση της Swissair προερχόταν και σε ένα βαθμό από την να αναπτύξει το Qualiflyer.

'Παρά τις παροδικές αντιδράσεις της British Airways', δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Swiss κ. Andre Dose, 'η εταιρία μας σκοπεύει μέσα στο 2002 να γίνει μέλος της Oneworld'.

Η Swiss έχει αναγγείλει σχέδιο αντικατάστασης των παλαιών Donnell Douglas MD-11s με 13 καινούργια Airbus A340-300 μέχρι το 2004. Νέες καμπίνες και πολυθρόνες κρεβάτια στην πρώτη και την διακεκριμένη θέση έχουν σχεδιασθεί από τον αμερικανό σχεδιαστή Tyler Brule. Ακόμα και στην οικονομική θέση το σερβίρισμα θα γίνεται με πορσελάνινα σερβίτσια και θα υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξει κάποιος μεταξύ δύο μενού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top