Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο 'Travel Guide' ταξιδεύει στην Αμοργό
Προορισμός

Το 'Travel Guide' ταξιδεύει στην Αμοργό

Η εκπομπή μεταδίδεται από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 7 το απόγευμα, στο ACTION 24.

Σε ένα κόσμο που περιορίζει τα ταξίδια, το “Travel Guide” και ο Θάνος Παπαδημητρίου επιστρέφουν με νέα επεισόδια για να ταξιδέψουν τους θεατές από την ασφάλεια του τηλεοπτικού τους δέκτη.

Πρώτος προορισμός της φετινής σεζόν είναι το νησί του “απέραντου γαλάζιου”, η Αμοργός. Με προϋπηρεσία και στον κινηματογράφο, αφού η ταινία “Απέραντο Γαλάζιο” του Luc Besson γυρίστηκε και στην Αμοργό, το νοτιοανατολικότερο νησί των Κυκλάδων έχει δικαίως φήμη του νησιού που μαγνητίζει κάθε επισκέπτη με τις παραλίες του, τα διάσημα βότανά του και την απλόχερη φιλοξενία των κατοίκων του.

Στο 1ο μέρος του αφιερώματος, οι θεατές, μαζί με τον Θάνο Παπαδημητρίου, θα γνωρίσουν το κεντρικό λιμάνι του νησιού τα Κατάπολα, θα απολαύσουν τα παραδοσιακά ξεροτήγανα, πασίγνωστα σε όλες τις Κυκλάδες, θα περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια της χώρας Αμοργού, που σε ταξιδεύουν τόσο στο χώρο, όσο και στο χρόνο, θα επισκεφθούν την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και το γραφικό εκκλησάκι του Αγία Παντελεήμωνα, ενώ τα ταξίδι θα ολοκληρωθεί με εκδρομή στη γειτονική και λιλιπούτεια Δονούσα, για τους λάτρεις της ακατέργαστης φυσικής ομορφιάς.

Η εκπομπή μεταδίδεται από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 7 το απόγευμα, στο ACTION 24 (πανελλαδικά μέσω Cosmote TV, Nova και Web TV, αλλά και σε αναμετάδοση από 15 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024