Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Τηλεδιάσκεψη ΗΑΤΤΑ - ECTAA - FedHATTA για τις προοπτικές του ευρωπαϊκού και ελληνικού τουρισμού το 2021

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Δεκέμβριος 2020, 14:24

Η Ελλάδα είναι προτεινόμενος προορισμός της ECTAA για το β' εξάμηνο του 2020.


Τηλεδιάσκεψη μεταξύ των προεδρείων της ΗΑΤΤΑ, ECTAA  και FedHATTA  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου 2020. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, λόγω και της εξαιρετικής σχέσης των δύο Ενώσεων, συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα του ευρωπαϊκού τουρισμού, καθώς και η τουριστική προβολή της χώρας μας στις παραδοσιακές τουριστικές αγορές της, προκειμένου το 2021 να καταφέρουμε να δώσουμε ηχηρό “παρών” στην τουριστική αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είναι προτεινόμενος προορισμός της ECTAA για το β’ εξάμηνο του 2020, ενώ στις 7-9 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το Bi Annual Meeting and General Assembly της ECTAA.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Incoming, Destination & Sustainability της ECTΑA, κ. Νίκος Κελαϊδίτης, ο αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και ταμίας της ECTAA, κ. Μάριος Καμμένος, ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο πρόεδρος της ECTAA, Pawel Niewiadomski, ο γενικός γραμματέας της ECTAA, Eric Drésin και η αναπλ. γενική γραμματέας της ECTAA, Christina Russe.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top