Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επίσημα εγκαίνια για την EIBTM 2002 και παρουσιάσεις υψηλής τεχνολογίας

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Μάιος 2002, 00:00

Φέτος τα εγκαίνια της έκθεσης Συνεδρίων EIBTM<.> 2002, που γίνεται στην Γενεύη, και διοργανώνεται για 15η συνεχή χρονιά<...>

στο Palexpo της Γενεύης από 21 έως 23 Μαΐου, θα έχουν ένα πολύ επίσημο χαρακτήρα αφού θα πραγματοποιηθούν από τον κ. Hans-Dietrich Genscher, τον γνωστό γερμανό πολιτικό.

Η διευθύντρια της έκθεσης κ. Debbie Jackson ανακοίνωσε ότι 'η εκδήλωση των εγκαινίων θα είναι πολύ επίσημη και ξεχωριστή φέτος. Καλέσαμε τον κ. Genscher για να τονίσουμε τον ρόλο της EIBTM και των επαγγελματικών ταξιδίων στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην αύξηση των κερδών των επιχειρήσεων, και τέλος για να τονίσουμε την σπουδαιότητα που έχει ο κλάδος μας στην παγκόσμια οικονομία. Ο κ. Genscher είναι βασικός ομιλητής σε εκδηλώσεις παγκοσμίου επιπέδου, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα βρίσκεται κοντά μας στα εγκαίνια της EIBTM.'

Επίσης, κατά την διάρκεια της έκθεσης, η

WATA<.>

, World Association of Travel Agents, θα παρουσιάσει την νέα της ηλεκτρονική πλατφόρμα ειδικά αφιερωμένη στους επαγγελματίες στον τουρισμό. Η νέα αυτή ηλεκτρονική πλατφόρμα, σύμφωνα με την WATA,θα γίνει ο τόπος συνάντησης της προσφοράς και της ζήτησης τουριστικών υπηρεσιών, όπως επίσης και ένα μέσο επικοινωνίας των τουριστικών φορέων.

Στόχος της παρουσίας της WATA στο Internet είναι η αύξηση των πωλήσεων και γενικά η διευκόλυνση των ήδη μελών της, η αύξηση των μελών της Ένωσης, και η ανάδειξη της ως η καλύτερη ένωση που προσφέρει ηλεκτρονικές υπηρεσίες στα μέλη της. Η WATA πιστεύει ότι με αυτή την νέα πλατφόρμα κάθε τουριστικός πράκτορας αλλά και κάθε επιχείρηση ή άτομο που ψάχνει για τουριστικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο θα μπορεί να απολαμβάνει τις διευκολύνσεις που προσφέρει το Internet, και να βρίσκει τις καλύτερες τιμές με πολύ χαμηλό κόστος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top