Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εναλλακτικός τουρισμός

Στις 8-10 Δεκεμβρίου 2020 το Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop στην Πολωνία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Δεκέμβριος 2020, 11:30

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Πολωνία και του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO.


Στην τελική ευθεία εισέρχεται το Virtual Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Πολωνία της Tourism Media & Events, καθώς προγραμματίστηκαν οι B2B συναντήσεις, τόσο για τις συμμετέχουσες τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς όσο και για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων που επιδιώκουν να διεισδύσουν ή και να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους στην αγορά της Πολωνίας.

Το ενδιαφέρον για τον ελληνικό τουρισμό όπως διεφάνη από τις συμμετοχές είναι εξαιρετικά θετικό για την τουριστική περίοδο 2021. Αντίστοιχη είναι και η σπουδή δεκάδων Πολωνών retailers και εισαγωγέων να έλθουν σε επαφή με ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων και ποτών που αποτελούν εν δυνάμει πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού μέσω της γαστρονομίας.

Είναι κοινός τόπος ότι παρά τους αυστηρούς διασυνοριακούς ελέγχους και τους περιορισμούς στην κίνηση αγαθών και υπηρεσιών, που συνεχίζει να επιβάλλει η τρέχουσα πανδημία, η Tourism Media & Events εξακολουθεί να συνδράμει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος -με την παράλληλη επιχειρούμενη τόνωση των εξαγωγών ελληνικών τροφίμων και ποτών, με τη διοργάνωση Virtual πλέον επιχειρηματικών συναντήσεων.

Υπογραμμίζεται ότι η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Πολωνία και του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO. Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Τιμώμενη Περιφέρεια, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ Τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσημος χορηγός Αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines, ενώ χορηγοί είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, το “Ελληνικό Πρωϊνό”, ο Δήμος Καρύστου και ο Δήμος Πρεβέζης.

Σημειώνεται ότι για το Workshop έχουν προς ώρας προγραμματιστεί άνω των 510 Business to Business (B2B) συναντήσεις, μεταξύ ελληνικών φορέων και επιχειρήσεων, με αντίστοιχες πολωνικές. Από την αγορά του Βελγίου συμμετέχουν 78 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators 26 δυνητικοί αγοραστές ελληνικών προϊόντων και 15 διακεκριμένα media.

Τα Greek Alternative Τourism & Gastronomy Workshops, απευθύνονται τόσο σε τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς που ενδιαφέρονται να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους γύρω από τον εναλλακτικό τουρισμό όσο και σε εξαγωγικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεισδύσουν ή και να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους σε καίριες αγορές της Ευρώπης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top