Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Συμφωνία της Singapore Airlines με την ινδική Vistara

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Δεκέμβριος 2020, 09:24

Η συμφωνία θα επιτρέψει και στις δύο αεροπορικές εταιρείες να πετύχουν περαιτέρω συνέργειες στις πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Ινδίας, καθώς και στις σημαντικές τουριστικές περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.


Η Singapore Airlines και η Vistara - ο μόνος αερομεταφορέας πέντε αστέρων της Ινδίας και κοινοπραξία του ομίλου Tata (51%) και της Singapore Airlines (49%) - υπέγραψαν εμπορική συμφωνία για ενίσχυση της συνεργασίας τους σε ένα μεγάλο εύρος πεδίων.

Η συμφωνία θα επιτρέψει και στις δύο αεροπορικές εταιρείες να πετύχουν περαιτέρω συνέργειες στις πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Ινδίας, καθώς και στις σημαντικές τουριστικές περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Το γεγονός αυτό αποκτά μεγάλη βαρύτητα, καθώς η αεροπορική βιομηχανία ανακάμπτει από τον αντίκτυπο της πανδημίας του COVID-19 και η διεθνής και εγχώρια συνδεσιμότητα αποκαθίστανται σταδιακά. Η συμφωνία υπόκειται σε έγκριση των αρμόδιων αρχών της Σιγκαπούρης και αποτελεί επέκταση προηγούμενης συμφωνίας που τέθηκε σε ισχύ το 2017.Η JoAnn Tan, αναπλ. αντιπρόεδρος Marketing Planning της Singapore Airlines δηλώνει: “Η Singapore Airlines και η Vistara μπορούν να συνεργαστούν πιο στενά για να παρέχουν επιπλέον επιλογές στους πελάτες τους. Η συνεργασία αντικατοπτρίζει επίσης τη σπουδαιότητα που έχει η ινδική αγορά για την Singapore Airlines, καθώς και τη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε το δίκτυό μας τα επόμενα χρόνια”.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενισχύουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με τη Singapore Airlines” δηλώνει ο Leslie Thng, διευθύνων σύμβουλος της Vistara. “Η πρόθεση αντικατοπτρίζει τη βαθιά ριζωμένη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τον καλύτερο και τον πιο εξυπηρετικό τρόπο πτήσης σε όλο τον κόσμο με τη συνέπεια μιας ταξιδιωτικής εμπειρίας πέντε αστέρων. Αυτό συμβαδίζει με το μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό μας σχέδιο για την επέκταση της παγκόσμιας παρουσίας της Vistara και την παρουσίαση της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ινδίας στον κόσμο”.

Η Vistara είναι η αεροπορική εταιρεία με την υψηλότερη βαθμολογία στο Skytrax και το TripAdvisor και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις “Καλύτερης Αεροπορικής”. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πέντε ετών, η Vistara ανέβασε τα στάνταρντ για την αεροπορική βιομηχανία της Ινδίας, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία πτήσης στους ταξιδιώτες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top