Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingSuperyacht Business Awards: Η Roditis Yachting καλύτερη εταιρεία πρακτόρευσης superyacht στο Αιγαίο
Yachting

Superyacht Business Awards: Η Roditis Yachting καλύτερη εταιρεία πρακτόρευσης superyacht στο Αιγαίο

Η εταιρεία πέτυχε τη μεγάλη αναγνώριση μέσα από τις θετικές ψήφους που έλαβε από εκατοντάδες καπετάνιους και εν γένει πληρώματα των πολυτελών θαλαμηγών που καταπλέουν στα λιμάνια του Αιγαίου, της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Τον τίτλο του καλύτερου πρακτορείου εξυπηρέτησης SuperYacht στο Αιγαίο κέρδισε η εταιρεία πρακτορεύσεων Roditis Yachting, σημειώνοντας με αυτό τον τρόπο μια μεγάλη νίκη συνολικά για τον εθνικό κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού πολυτελείας. Η εταιρεία Roditis Yachting πέτυχε τη μεγάλη αναγνώριση μέσα από τις θετικές ψήφους που έλαβε από εκατοντάδες καπετάνιους και εν γένει πληρώματα των πολυτελών θαλαμηγών που καταπλέουν στα λιμάνια του Αιγαίου, της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Η εταιρεία πρακτορεύσεων Roditis Yachting πέτυχε τη μεγάλη διάκριση στο παγκόσμιο πρόγραμμα βραβείων Superyacht Business Awards, που οργανώνεται από τον οργανισμό ACREW. Ψηφοφόροι είναι εκείνοι που βιώνουν τον επαγγελματισμό μέσα στα πολυτελή σκάφη αναψυχής. Ψηφίζουν δηλαδή οι καπετάνιοι που σηκώνουν την ευθύνη πλοήγησης ενός πανάκριβου σκάφους, οι μηχανικοί που έχουν ανάγκες σχεδόν σε κάθε λιμάνι και πάντα χωρίς να έχουν χρόνο για χάσιμο, ψηφίζουν οι consiers που φροντίζουν για όλες τις ανάγκες των επιβατών, τις εκδρομές τους, τις ξεναγήσεις τους, ψηφίζουν οι υπεύθυνοι των δημοσίων σχέσεων και κυρίως ψηφίζουν οι σεφ που αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της onboard καλής ζωής. Πρόκειται δηλαδή για τους επαγγελματίες των Superyachts που βρίσκονται σε άμεση σχέση με τον κάθε προορισμό. Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες, συνολικά ένα σώμα 18.000 εκλεκτόρων, ψήφισαν την Roditis Yachting ως την καλύτερη εταιρεία πρακτορεύσεων για το Αιγαίο πέλαγος.

“Είναι μεγάλη μας τιμή και μας δίνει μεγάλη χαρά η σπουδαία αυτή αναγνώριση της δουλειάς μας”, δήλωσε ο ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας Roditis Yachting κ. Μιχάλης Ροδίτης και συμπλήρωσε: “Η μεγάλη αυτή διάκριση συνοδεύεται από μια εξίσου μεγάλη ευθύνη να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με την ίδια προσήλωση, υπευθυνότητα και πάντα με πρώτο γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας και όχι το στεγνό κέρδος της επιχείρησης”.

Τα μέλη των πληρωμάτων για τις ψήφους τους έλαβαν υπόψιν μια σειρά από παράγοντες που αφορούν στην ικανοποίηση των αιτημάτων των πελατών πολυτελούς κατηγορίας, την υποστήριξη των τεχνικών αναγκών του σκάφους, την πληρότητα στη γνώση του τόπου, την αίσθηση εμπιστοσύνης που αποπνέει το πρακτορείο, τη διαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας και διασφάλισης του κέρδους του, στην αμεσότητα και στην πρόληψη των προβλημάτων από τον πράκτορα, καθώς επίσης και στη σχέση ποιότητας και τιμής των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η διαγωνιστική διαδικασία είχε ξεκινήσει τον περασμένο Ιούλιο, με το άνοιγμα του Yachting σε όλη τη Μεσόγειο και η ψηφοφορία της πρώτης φάσης διήρκεσε μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2020. Οι διακριθέντες πέρασαν στη δεύτερη και τελική φάση του διαγωνισμού της ACREW που ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου και συνεχίστηκε μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Πρώτη όλων για το Αιγαίο αναδείχθηκε η Roditis Yachting με επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε από οργανισμό ACREW χθες, 7 Δεκεμβρίου 2020.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024