Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αύξηση των οικονομικών της μεγεθών παρουσίασε η Autohellas - Hertz

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Μάιος 2002, 00:00

Σημαντική αύξηση των οικονομικών μεγεθών της παρουσίασε η Autohellas<.> - Hertz<.> το πρώτο τρίμηνο του 2002<...>

. Πιο συγκεκριμένα ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 15,932 εκατ. Euro έναντι 13,872 εκατ. Euro της περυσινής αντίστοιχης περιόδου παρουσιάζοντας αύξηση κατά 15%.

Αντίστοιχα τα κέρδη προ αποσβέσεων διαμορφώθηκαν στο πρώτο τρίμηνο στα 9,3 εκατ. Euro έναντι 7,9 εκατ. Euro το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, αύξηση δηλ. 17%. Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι το πρώτο τρίμηνο του έτους είναι παραδοσιακά το χαμηλότερο στα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας καθώς η έντονη εποχικότητα της τουριστικής κίνησης έχει ως αποτέλεσμα το σύνολο των κερδών αλλά και το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της εταιρίας να πραγματοποιείται στο εξάμηνο Μαΐου - Οκτωβρίου.

Στο διάστημα του πρώτου τριμήνου χρήσης 2002 τα αποτελέσματα της εταιρίας διαμορφώθηκαν σε ζημίες 2,145 εκατ. Euro έναντι ζημιών 1,771 εκατ. Euro του αντιστοίχου διαστήματος 2001.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία του στόλου οχημάτων στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2002 ανέρχεται στα 185 εκατ. Euro, ενώ οι συνολικές επενδύσεις της εταιρίας στην επέκταση και ανανέωση του στόλου για το σύνολο του 2002 αναμένεται να ξεπεράσουν τα 73 εκατ. Euro. Και το 2002 ο στόλος της Autohellas - Hertz προβλέπεται να παραμένει ο μεγαλύτερος της ελληνικής αγοράς με το συνολικό αριθμό των αυτοκινήτων να ξεπερνά τα 19.000, από 8.500 μόλις το 1999. Ο στόλος αυτός θα διακινείται από ένα δίκτυο 110 και πλέον γραφείων εξυπηρέτησης Hertz σε όλη την Ελλάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top