Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Atlantica Hotels & Resorts ανέλαβε τη διαχείριση του Atlantica Aqua Blue στον Πρωταρά Κύπρου
Ξενοδοχεία

Η Atlantica Hotels & Resorts ανέλαβε τη διαχείριση του Atlantica Aqua Blue στον Πρωταρά Κύπρου

Υπό νέα διαχείριση, συντήρηση και εκ βάθρων ανακαίνιση συνολικής αξίας 12 εκατ. ευρώ, το ξενοδοχείο Atlantica Aqua Blue, απαρτίζεται συνολικά απο 240 δωμάτια.

Ο Όμιλος Atlantica Hotels & Resorts ανακοινώνει ότι έχει αναλάβει τη διαχείριση του τετράστερου ξενοδοχείου Atlantica Aqua Blue, το οποίο βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το δασικό πάρκο Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά. Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει υπό την πλήρη διαχείριση του ομίλου την καλοκαιρινή περίοδο του 2021.

Υπό νέα διαχείριση, συντήρηση και εκ βάθρων ανακαίνιση συνολικής αξίας 12 εκατ. ευρώ, το ξενοδοχείο Atlantica Aqua Blue, απαρτίζεται συνολικά απο 240 δωμάτια ιδανικά για ζευγάρια και οικογένειες και περιλαμβάνει τύπους δωματίων όπως δίκλινα δωμάτια, σουίτες και δωμάτια με πισίνες, τα οποία έχουν μοντέρνα χαρακτηριστικά και μεσογειακό στιλ με χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση.

Στο εστιατόριο “Vasilikos” θα σερβίρεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, ενώ στο εστιατόριο “Elia”, θα συνδυάζονται γεύσεις από την κυπριακή και την ελληνική κουζίνα. Στο lobby bar του ξενοδοχείου, όπως και στα μπαρ που βρίσκονται ανάμεσα στις 3 πολυτελή πισίνες του ξενοδοχείου, θα σερβίρονται δροσιστικά ποτά και κρύοι καφέδες. Επιπλέον, δροσερά πιάτα όπως και επιλογές με κοκτέιλ θα σερβίρονται στο Seven Skies roofbar του ξενοδοχείου.

Επίσης, ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται γυμναστήριο όπως και 3 πισίνες, μια πισίνα ενήλικων, μια πισίνα εξωτερικών δραστηριοτήτων, μια οικογενειακή και μια παιδική με τσουλήθρες.

Για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, ο όμιλος Atlantica Hotels and Resorts είχε αναπτύξει ολοκληρωμένο σχέδιο πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης του COVID-19, όπως και πρότυπες λειτουργικές διαδικασίες, με κύριο στόχο την ασφάλεια και υγεία τόσο των πελατών, εργαζομένων και προμηθευτών της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024