Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

H Μ. Χαρούλη (Chenot Group) μιλά για το ρόλο των spa managers στο προσεχές Hotel Spa Masterclass

Τατιάνα Ρόκου - 15 Δεκέμβριος 2020, 09:59

Η κα Χαρούλη θα αναλύσει το ρόλο που θα πρέπει να παίξουν οι spa manager, προκειμένου να επιτευχθεί τόσο η υψηλή ικανοποίηση των πελατών όσο και η κερδοφόρος λειτουργία των ξενοδοχειακών spa. Επίσης θα θίξει κρίσιμα θέματα της διοίκησης προσωπικού σε ένα spa.


Για τον πολύ κρίσιμο ρόλο των spa manager θα μιλήσει η κα Μαρία Χαρούλη, Corporate Spa Operations Manager της ελβετικής Chenot Group, στο προσεχές Hotel Spa Masterclass. Το διαδικτυακό αυτό σεμινάριο που απευθύνεται σε ανώτερα ξενοδοχειακά στελέχη καθώς και σε spa managers θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου. Το webinar συνδιοργανώνουν η Travel Media Applications και ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας, κύριος εισηγητής του σεμιναρίου.

Βασισμένη στην πλούσια διεθνή εμπειρία της η κα Χαρούλη θα αναλύσει το ρόλο που θα πρέπει να παίξουν οι spa manager, προκειμένου να επιτευχθεί τόσο η υψηλή ικανοποίηση των πελατών όσο και η κερδοφόρος λειτουργία των ξενοδοχειακών spa. Επίσης θα θίξει κρίσιμα θέματα της διοίκησης προσωπικού σε ένα spa.

Η κα Χαρούλη, μια από τις πλέον εξέχουσες προσωπικότητες που ανέδειξε η Ελλάδα στο χώρο της ευεξίας, έχει δημιουργήσει, αναβαθμίσει και διαχειριστεί χώρους ευεξίας σε συνολικά έξι χώρες, οι περισσότεροι εκ των οποίων σε ξενοδοχεία-μέλη διεθνών δικτύων, όπως της Leading Hotels of the World και της Relais & Chateaux. Ως Corporate Spa Operations Manager του ελβετικού οίκου ευεξίας Chenot Group υλοποίησε spa projects μικρότερης και μεγαλύτερης κλίμακας στην Ιταλία, την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Τουρκία, την Ελβετία και το Αζερμπαϊτζάν διευθύνοντας ομάδες έως 60 ατόμων.

Πριν τη συνεργασία της με τη Chenot, η κα Χαρούλη υπήρξε για πολλά χρόνια Spa Manager του Elounda Beach Hotel στην Κρήτη, συμβάλλοντας στην εδραίωσή του ως ένα από τα κορυφαία και πιο κερδοφόρα ξενοδοχειακά spa της Μεσογείου. Ξεκίνησε την καριέρα της στον ξενοδοχειακό κλάδο εργαζόμενη ως θεραπεύτρια στα ξενοδοχεία Elounda Bay, Porto Elounda και Elounda Peninsula.

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν κρίσιμες πτυχές που σχετίζονται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ευεξίας, τα ενδεδειγμένα εργαλεία του μάρκετινγκ, τη δημιουργία ελκυστικών spa και την κερδοφόρο λειτουργία τους μέσω της συνεχούς βελτίωσης στην ικανοποίηση των πελατών και της αύξησης των εσόδων.

Επίσης θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα συμπεράσματα μιας πανελλήνιας έρευνας που κάλυψε πάνω από 200 ελληνικά ξενοδοχειακά spa. Στην έρευνα αναλύθηκε μεταξύ άλλων η τιμολογιακή πολιτική των ελληνικών spa, το εύρος των προσφερόμενων θεραπειών καθώς και η διαδικτυακή τους προβολή.

Η αναλυτική περιγραφή του webinar και οδηγίες για την εγγραφή σε αυτό παρατίθενται εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για πρόσθετες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στον αριθμό τηλεφώνου 210 9374050.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top