Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑΤΜ 2002: Ξεπέρασαν τους υπολογισμούς οι πωλήσεις στα Palm Islands.

ΑΤΜ 2002: Ξεπέρασαν τους υπολογισμούς οι πωλήσεις στα Palm Islands.

Αποστολή – Ντουμπάϊ Κατά την διάρκεια της έκθεσης Arabian Travel Market 2002,ATM ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησαν οι πωλήσεις των σπιτιών και των ξενοδοχείων που θα υπάρχουν στα διάσημα πλέον νησιά Palm […]

Αποστολή – Ντουμπάϊ

Κατά την διάρκεια της έκθεσης Arabian Travel Market 2002,ATM<.> ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησαν οι πωλήσεις<...> των σπιτιών και των ξενοδοχείων που θα υπάρχουν στα διάσημα πλέον νησιά Palm Islands του Ντουμπάι και το αποτέλεσμα ήταν ότι μέσα σε λίγες μέρες έχει ήδη πουληθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης, το ένα τέταρτο της προσφοράς, δηλαδή 500 από τις 2000 κατοικίες. Υπάρχει επίσης έντονο ενδιαφέρον από μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες. Ακόμα και αυτή τη στιγμή οι αγοραστές κάνουν "ουρά" ενώ τα συμβόλαια υπογράφονται από μια ομάδα 10 ατόμων κάθε λεπτό!!

Οι αγοραστές προέρχονται από την Σουηδική Αραβία, την Αγγλία, την Γαλλία, την Ρωσία, τις ΗΠΑ και την Άπω Ανατολή. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ιδιώτες και τα σπίτια προορίζονται είτε για μόνιμες κατοικίες είτε για εξοχικές.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Ντουμπάι απαγορεύεται στους ξένους να αγοράσουν γη ή κτίσματα και τα Palm Islands είναι η μοναδική εξαίρεση. Η ζήτηση είναι πραγματικά τεράστια. Οι αγοραστές πληρώνουν το 10% αυτή τη στιγμή για να γίνει η κράτηση ενώ τα τελικά συμβόλαια θα υπογραφούν σε 3 μήνες. Οι τιμές ξεκινούν για ένα σπίτι 3 υπνοδωματίων από 498900 € και φθάνουν στα 1,364,635,5 € για ένα σπίτι 5 υπνοδωματίων που θα έχει έκταση 13000 τετρ. Πόδια.

Τα νησιά θα διαθέτουν μαρίνες, μαγαζιά, κέντρα ψυχαγωγίας και πολλά ξενοδοχεία. Οι τράπεζες υποστηρίζουν τους αγοραστές με στόχο να αυξηθούν οι επενδύσεις. Ακόμα δεν έχουν γίνει κινήσεις για πωλήσεις των καταστημάτων και των άλλων ψυχαγωγικών κέντρων των νησιών.

Επίσης τονίσθηκε ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια, όπως και σε όλη την περιοχή του Ντουμπάι γενικότερα, ενώ έχει γίνει και η κατάλληλη περιβαλλοντική μελέτη για σωστή διαχείριση των απόβλητων, αλλά και για την διατήρηση της ισορροπίας της θαλάσσιας ζωής.

Αναμένεται τα ξενοδοχεία του πρώτου νησιού να δεχθούν περίπου 25-30,000 επισκέπτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024